Hesabım
    Jared Harris, Morbius'ta Doktor Octopus mu Oldu?

    Jared Harris'ten Morbius açıklaması!

    Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı Sony ve Marvel ortak yapımı Morbius oyuncu kadrosunda yer alan Jared Harris, hakkında çıkan dedikodulara bir son verdi. Son olarak Chernobyl dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Harris'in Spider-Man'in baş düşmanlarından biri olan Doktor Octopus'u canlandırdığı tahmin ediliyordu. Oyuncu, bu iddiaları yalanladı.

    Spider-Man'in en büyük düşmanlarının Sinister Six isimli gruba üye olan Doktor Octopus, Mysterio, Electro, Kraven The Hunter, Sandman ve Vulture olduğu biliniyor. Morbius filminde rol alan Jared Harris'in de Sinister Six'e dahil olan Doktor Octopus'u canlandırdığı düşünülüyordu. Harris'in Variety'ye sarf ettiği sözler, bunun aksi yönünde oldu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Hayranların sahip olduğu hayalgücünü seviyorum. Hayranların hayal ettiklerini düşünmek benim için heyecan verici. Ama hayır, Doktor Octopus'u canlandırmıyorum." Jared Harris'in karakteri henüz resmi olarak açıklanmadı, Harris de herhangi bir ipucu vermedi.

    Jared Leto başrollü Marvel çizgi roman uyarlaması Morbius'un konusu ise şöyle: Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur. Morbius, Spider-Man ve Venom ile birlikte Sony bünyesinde hayata geçirilen Marvel filmlerinden biri. Disney yapımlardan daha karanlık bir tona sahip olacak gibi görünüyor.

    Morbius, 31 Temmuz 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top