Hesabım
    Blake Lively'li "The Rhythm Section"dan Yeni Fragman Geldi!

    The Rhythm Section'dan yeni fragman!

    Blake Lively'nin yıldızı olduğu aksiyon türündeki "The Rhythm Section"dan yeni bir fragman geldi. Fragmanda Stephanie Patrick isimli genç bir kadının intikamını almak için başladığı eğitimin ardından yaptıklarına tanıklık ediyoruz. Patrick'in eğitimini ise Jude Law'ın canlandırdığı karakterin üstlendiğini görüyoruz.

    Mark Burnell'in dört romandan oluşan "Stephanie Patrick" serisinden uyarlanan The Rhythm Section'ın konusu ise şöyle: Stephanie Patrick, kendisinin de olması gereken bir uçak kazasında ailesini kaybetmesinin ardından kötü bir durumdadır. Ailesini kaybetmesinin etkisinden uzun süre çıkamayan Stephanie, olayın aslında bir kaza olmadığını öğrenir ve deliye döner. Yaşamak için kendine amaç belirler ve  bir suikastçı rolüne girerek ailesinin ölümünden sorumlu olan kişilerin peşine düşer. Kendini farklı bir kimliğe bürüyen Stephanie Patrick, bildikleri ile kendine söylenenlerin arasında kalan gizli gerçekleri öğrenmek amacındadır.

    Gossip Girl, The Age of Adeline, The Town gibi yapımların yıldız oyuncusu Blake Lively'yi akıl almaz bir aksiyon filminde izleyeceğimiz The Rhythm Section'ın yönetmen koltuğuna The Handmaid's Tale, Billions gibi yapımlarla küçük ekranda kendini gösteren başarılı isim Reed Morano oturuyor. The Rhythm Section'da Lively'ye eşlik eden isimler arasında son olarak Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da ve A Rainy Day In New York'ta izlediğimiz, The Young Pope'un başarılı oyuncusu Jude Law; Jackie, Inside Llewyn Davis gibi yapımlardan tanıdığımız Max Casella; This Is Us dizisinin yıldızı ödüllü oyuncu Sterling K. BrownDaniel Mays, Richad Brake gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Mark Burnell kaleme aldı.

    Paramount bünyesinde geliştirilen The Rhythm Section'ın ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil. Ancak yurt dışında 31 Ocak 2020'de izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top