Hesabım
    "Justice League Dark"ın Yapımcılığını J.J. Abrams'ın Şirketi Bad Robots Üstlenecek

    Justice League Dark için harekete geçildi.

    DC Evreni'nde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Justice League'in devamının gelip gelmeyeceği belli değil. Ancak Justice League Dark konusunda yeni adımlar atılmaya başlandı. Justice League Dark'ın yapım şirketi olaran Star Wars: The Rise of Skywalker'ın yönetmeni J.J. Abrams'ın başında bulunduğu Bad Robots ile anlaşma yapıldığı duyuruldu.

    Justice League Dark'ın hem sinema filmi hem de televizyon uyarlaması potansiyeli bulunuyor. Henüz projenin nerede yerini alacağına karar verilmedi. Ancak Bad Robots'ın uzun metraj bölümünün başında bulunan Hannah Minghella ile televizyon bölümünün başında bulunan Ben Stephenson, görüşmeler yapmaya başladı. Bad Robots altında geliştirilecek olan Justice League Dark için senarist arayışına girildiği öğrenildi. Filmle birlikte DC çizgi romanlarının doğaüstü yönüne değinilecek.

    Justice League Dark, bir süredir geliştirme aşamasında bulunuyordu. 2017 yılında aynı isimle bir animasyon filmi gösterime girmiş ve beğeni toplamıştı. Şimdi ise ikinci kez film olarak proje hayata geçirilecek. Warner Bros, Doug Liman ve Andy Muschietti gibi isimleri Justice League Dark yönetmenliği için gözden geçirmişti. Guillermo Del Toro bir senaryo yazmış ve bu senaryo hayata geçirilememişti. Bu isimlerle herhangi bir anlaşma yapılamadı. Şimdi ise Bad Robots, yeni bir senarist arayışına girdi. J.J. Abrams'ın filmin yönetmenliğini üstlenip üstlenmeyeceği konusunda bir bilgi henüz bulunmuyor. 

    Star Wars: The Rise of Skywalker, Mission Impossible Fall Out, Overlord, Star Trek gibi yapımların geliştirme sürecini üstlenen Bad Robots şirketinin Warner Bros ile Justice League Dark'ın yanı sıra farklı filmler için de anlaşma yapabileceği düşünülüyor. J.J. Abrams'ın HBO için Demimonde isimli bir bilim kurgu dizisi üzerinde çalıştığı da bilinenler arasında bulunuyor.

    Justice League Dark'ta, DC çizgi roman karakterlerinden Constantine, Swamp Thing, Etrigan The Demon, Deadman, Felix Faust, Doctor Destiny ve Ritchie Simpson yer alıyor. Filmin ya da dizinin ne zaman hayata geçirileceği tam olarak açıklanmadı. Ancak ilerleyen aylarda diğer detaylar belli olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top