Hesabım
    Quentin Tarantino, Emekliliği Hakkında Konuştu

    Quentin Tarantino, yönetmenlik işinin gençlere göre olduğunu söylüyor.

    AP

    Son olarak Once Upon A Time In Hollywood filmini hayata geçiren ve Akademi Ödülleri'nden adaylık alan Quentin Tarantino, sinema sektörünü bir yönetmen olarak bıraktığını açıklamıştı. Yeni bir Star Trek çekme ihtimali bulunuyordu, ancak Tarantino bu konudaki kararsızlığını sık sık belirtiyordu. Şimdi ise emekliliği hakkında Rolling Stone'a konuştu.

    Quentin Tarantino, toplamda 10 film çekmesinin ardından emekli olacağını açıklamıştı. Once Upon A Time In Hollywood ile birlikte Tarantino, 9 filme ulaşmış oldu. Ancak yönetmen, son filmini çekmeden emeklilikten söz etmeye başladı. Son olarak usta isim Rolling Stone'dan Peter Travers ile konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Yeni bir baba ve yeni bir eş olarak edebiyata yaslanarak hayatımın üçüncü sahnesine geçmem için zamanın geldiğini hissediyorum. Ailemi de alıp Almanya'ya, Sri Lanka'ya ya da gelecek hikaye nerede geçecekse oraya gidemem. Biraz daha evkuşu ve biraz daha edebiyat adamı olabilirim. Sanırım yönetmenliğin genç işi olduğunu düşünüyorum. Sinemanın değiştiğini hissediyorum ve ben de eskilere aitim."

    Usta yönetmen Quentin Tarantino, son filmi Once Upon A Time In Hollywood ile Akademi Ödülleri'ne En İyi Film de dahil olmak üzere birçok kategoride aday oldu. Django Unchained ve Pulp Fiction ile Oscar ödülünün sahibi olan yönetmen, yeni bir Star Trek filmini hayata geçirecekti. Ancak yaptığı son açıklamalarla birlikte bu filmi yönetmeyeceğini ifade etmişti. Senaryo için destekte bulunan yönetmen, çoktan emekliliğe başlamış gibi görünüyor. Tarantino'nun bu durumuna bakılırsa, Akademi yönetiminin onu En İyi Film ile son kez onurlandırılabileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top