Hesabım
    Sarah Snook ve Benny Safie "Pieces of a Woman" Kadrosunda!

    Pieces of a Woman'ın kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Succession & GQ

    Yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan "Pieces of a Woman"ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi. Şimdiden 2020'nin festivallerine damgasını vuracağı düşünülen Shia LaBeouf ve Vanessa Kirby başrollü "Pieces of a Woman"ın oyuncu kadrosuna Uncut Gems yönetmeni Benny Safdie ve Succession'ın yıldız oyuncusu Sarah Snook katıldı.

    Hobbs & Shaw, The Crown, Missin Impossible Fall Out, Mr. Jones gibi yapımların başarılı oyuncusu Vanessa Kirby ile Transformers serisi, The Peanut Butter Falcon, Fury, Honey Boy gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Shia LaBeouf'un başrolünü paylaştığı Pieces of a Woman'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. Bu isimler ise Good Time ve Uncut Gems filmleriyle büyük bir başarı yakalayan yönetmen Benny Safie ile Succession, Predestination, Steve Jobs gibi yapımlardan tanıdığımız yetenekli isim Sarah Snook oldu. Pieces of a Woman'ın konusu ise şöyle: Genç bir kadın evde yaptığı doğum sırasında yaşanan aksilikler nedeniyle bebeğini kaybeder. Bunun ardından yaşadığı duygusal çöküntüyle ve dalgalanmalarla mücadele vermesi, bir yandan da kocası ve annesi ile yaşadığı sorunlarla başa çıkması gerekmektedir. 

    Prodüksiyon aşamasında olan Pieces of a Woman'ın kadrosunda bu isimlerin yanı sıra The Exorcist, Requiem For A Dream gibi yapımların usta oyuncusu Ellen Burstyn, Lost In Space'in yıldız oyuncusu Molly Parker, The Last Black Man In San Francisco'dan tanıdığımız Jimmie Fails ve Iliza Shlesinger yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Johanna, Delta, Pleasant Days gibi yapımlarıyla tanıdığımız Kornél Mundruczó üstleniyor. Filmin önümüzdeki yıl boyunca festivallerde boy göstereceği düşünülüyor. Ancak ne zaman tamamlanacağına dair bir bilgi henüz bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top