Hesabım
    Netflix, Animasyon Türünde The Witcher Filmi Çekecek!

    The Witcher'a film geliyor olabilir.

    Sektörün dev şirketlerinden biri olan Netflix, roman serisinden uyarlanan The Witcher dizisine film çekmeyi planlıyor olabilir. Henüz resmi bir onaylama gelmese de, bazı kaynaklara göre The Witcher'a bir animasyon filmi gelecek. Filmin adı ise The Witcher: Nightmare of The Wolf olacak. Filmin senaristi için The Witcher dizisinin ilk sezonunda imzası bulunan Beau DeMayo ile anlaşma yapılmış olabileceği belirtiliyor. Henüz filmin konusu hakkında bir açıklama yapılmadı.

    Netflix'in son zamanların en popüler dizisi The Witcher, bir animasyon filmine dönüştürülebilir. Filmin hangi zaman dilimini ya da konuyu ele alacağı bilinmiyor. Ancak dizinin ikinci sezonuyla aynı dönemde izleyicileriyle buluşacağı söyleniyor. Henüz The Witcher animasyonu için bir yönetmen belirlenmedi. Senaryosu için ise The Witcher dizisinin yanı sıra The Originals ve After The Storm'da imzası bulunan Beau DeMayo ile anlaşma yapıldığı söylenenler arasında yer alıyor.

    The Witcher dizisinin Netflix'te şimdiye kadar 76 milyon kullanıcıya ulaştığı düşünülürse, platformun The Witcher'ın üzerine daha fazla gitmesi garip olmayacaktır. Dizi, Rivialı Geralt, Yennefer ve Ciri'nin hayat hikayesine odaklanıyor. Geralt, bulunduğu topraklardaki yaratıkları öldürmekle görevli bir mutanttır, yaşamını da buna adamıştır. Yennefer, yarı elf bir cadıdır ve Geralt ile de birbirlerine bağlı hale gelirler. Diğer yandan Ciri, Centra'nın prensesidir. Ancak Centra işgal altında kaldığı için tek çaresi kaçıp, doğduğu günden beri kaderinin bağlı olduğu Geralt'ı bulabilmektir.

    The Witcher'ın ikinci sezonu 2021 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşmuş olacak. Ancak hem animasyon filmi, hem de dizi için tam tarih belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top