Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2: Not: Seni Hâlâ Seviyorum"den Yeni Fragman!

    Netflix yapımı devam filminden yeni fragman geldi.

    Lana Condor ve Noah Centineo'nun başrolünü paylaştığı "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2: Not: Seni Hâlâ Seviyorum"dan yeni bir fragman paylaşıldı. "To All The Boys I Loved Before"un Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri olmasının ardından gelen devam filminin fragmanında öncelikle Lara Jean'in küçük kardeşinin ilk filmi özetlemesine tanıklık ediyoruz. Sonrasında ise ilk filmde görmediğimiz ve Lara Jean'in mektuplarından birinin ulaştığı John Ambrose McClaren'ın Lara Jean için döndüğünü görüyoruz.

    Başrolünde Lana Condor ve Noah Centineo'nun yer aldığı All The Boys I Loved Before'un devam filmi To All The Boys: P.S. I Love You'dan resmi olarak ikinci fragman paylaşıldı. İlk filmde, Lara Jean'in geçmişinde sevdiği tüm erkeklere yazdığı mektuplar, sahiplerine ulaştırılmıştı. Bunun ardından ortalık karışmış ve sonunda Lara Jean gerçek aşkı olan Peter ile bir birlikteliğe başlamıştı. Ancak şimdi o mektupların ulaştığı bir isim daha tekrar karşımıza çıkacak gibi görünüyor. John Ambrose McClaren, Lara'nın çocukluk aşkıdır ve yüzleşmek üzere döner. Lara Jean, küçüklüğü ve ergenliğinde özgüven sorunu olan McClaren'ı yeniden gördüğünde onun çok değiştiğini fark eder. McClaren çok fazla kitap okuyan, yalnız olmaktan korkmayan ama aynı zamanda onu seven birçok arkadaşı olan birine dönüşmüştür. Ayrıca Noah Centineo'nun canlandırdığı Peter karakterinden daha az kibirli daha cana yakındır. Lara Jean'in Peter yerine John ile çıkıyor olsaydı nelerin değişeceğini düşünmesi üzerine olaylar gerçekleşecektir...

    İlk filmde farklı bir oyuncunun canlandırdığı John karakterini bu kez  Teen WolfThe Secret Life of The American Teenager, Liv and Maddie gibi dizilerden tanıdığımız Jordan Fisher canlandırıyor. İkinci filmle birlikte ilk filmin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Susan Johnson, yönetmen koltuğunu The Haunting of Hill House ve All The Boys I Loved Before'un görüntü yönetmenliğine imza atan Michael Fimognari'ye devretti. Filmin senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi Jenny Han'in kitabından uyarlayarak Sofia Alvarez kaleme alırken oyuncu kadrosunda gibi Lana CondorNoah CentineoJanel ParrishJohn CorbettAnna Cathcartgibi isimler yer alıyor.

    To All The Boys: P.S. I Love You'nun 12 Şubat'ta Netflix'teki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top