Hesabım
    Daniel Radcliff'li "Escape From Pretoria"dan Fragman!

    Gerilim türündeki Escape From Pretoria'dan ikinci fragman geldi.

    Yıldız oyuncu Daniel Radcliffe ve Daniel Webber'ın başrolünü paylaştığı gerilim filmi Escape From Pretoria'dan fragman paylaşıldı. Momentum Pictures bünyesindeki Escape From Pretoria'nın fragmanında Güney Afrika'ya gidiyor ve uzun yıllar hapse mahkum edilen Tim Jenkin'in hikayesine tanıklık ediyoruz. Jenkin, mahkumiyetinden kurtulmak için elinden geleni ardına koymuyor!

    Tim Jenkin'in 2003'de yayınlanan Inside Out: Escape from Pretoria Prison isimli kitabından uyarlanan Escape From Pretoria'nın konusu ise şöyle: Escape from Pretoria, 1970'lerde yasaklı organizasyonlar adına ilan üretip dağıtma suçundan yargılanan Jenkin'in tutuklanması ve kaçısını konu alıyor. Film, 12 yıl ceza almasının ardından kendisi gibi tutuklu arkadaşları Alex Moumbaris ve Stephen Lee ile yüksek güvenliği ile bilinen hapishanelerden biri olan Pretoria'dan kaçmayı başaran ekibin hikayesini anlatıyor.

    Filmin yönetmenliğini The Longest Drive, Going Up, Woyzeck, Get Away gibi yapımlarla tanınan Francis Annan üstleniyor. Biyografi ve suç türündeki Escape From Pretoria'nın oyuncu kadrosunda ise Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe'in yanı sıra The Punisher, The Dirt, 11.22.63 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Daniel Webber; Harry Potter and The Sorcerer's Stone, Enemy of The State, Michael Collins, The Last Kingdom, Mary Queen of Scots gibi yapımlardan tanıdığımız Ian Hart; Nathan Page, Stephen HunterMark Leonard Winter gibi isimler bulunuyor.

    Escape From Pretoria'nın yurt dışındaki izleyicileriyle 6 Mart 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top