Hesabım
    "Captain Marvel 2", Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Captain Marvel 2 için hazırlıklara başlanıyor.

    İlk filmiyle tüm ilgileri üzerine çeken Captain Marvel'ın devam filminin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı resmi olarak açıklandı. Yıldız oyuncu Brie Larson'ın Marvel ile çoklu film anlaşması bulunuyordu. Bu anlaşmaya dahil olan filmlerden Captain Marvel 2 için harekete geçildiği duyuruldu.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Captain Marvel 2 için harekete geçildi. Aslına bakılırsa Captain Marvel 2, Marvel Sinematik Evreni için kaçınılmazdı. Hikayesine ilk film ile giriş yapıldı; ardından Avengers: Endgame ile kısa da olsa büyük bir rol biçildi. Şimdi ise bu hikayenin geliştirilmesi gerektiği biliniyordu. Disney ve Marvel, ortak bir kararla Megan McDonnell'ı Captain Marvel 2'nun senaryosunu yazması için işe aldı. Şimdiden WandaVision'da yer alacağı belirlenen karakterlerden biri olan Monica Rambeau'nun Captain Marvel 2 ile bağlantılı olacağı söyleniyor. Şimdilik Captain Marvel 2'nun en büyük sorunu, bir yönetmeninin bulunmaması. İlk filmin yönetmen koltuğunda bulunan Anna Boden ve Ryan Fleck'in devam filmi için dönmeyeceği bilinenler arasında yer alıyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa, Captain Marvel 2, 2022 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Captain Marvel'ın konusu şöyleydi: Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe kimi görüntüler hatırlamaya başlar. Geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç kadının güvenebileceği tek kişi ise SHIELD çalışanı Nick Fury'dir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top