Hesabım
    Matt Damon, James Mangold'un Yeni Filmi "The Force"da Başrol!

    Matt Damon ve James Mangold bir kez daha bir araya gelecek.

    Jordan Strauss/Invision/AP - Mel Melcon/ Los Angeles Times

    92. Akademi Ödülleri'ne aday gösterilen Ford V. Ferrari'nin başrol oyuncusu Matt Damon ve yönetmeni James Mangold, bir kez daha aynı filmde bir araya gelecek. Bu kez söz konusu olan yapım Don Winslow'un 2017'de piyasaya sunulan kitabı The Force'un uyarlaması olacak.

    3:10 Yuma, Walk The Line, Knight and DayKate & Leopold gibi yapımlara imza atan, Logan ve Ford v Ferrari filmleriyle Akademi Ödülleri'ne aday gösterilen James Mangold, yeni filminin hazırlıklarına yakında başlıyor. Don Winslow'un 2017 yılında okuyucularıyla buluşan ve çok satanlar listesinden düşmeyen kitabı The Force'u uyarlayacak olan James Mangold, filmin başrolü için Matt Damon ile anlaşma yaptı. Damon ile Mangold, orijinal olarak Le Mans 66 adıyla bilinen Ford V. Ferrari'de birlikte çalışmıştı.

    The Force, New York Polis Departmanı'nın en yüksek kesiminde bulunan yozlaşmış bir dedektifin hikayesini konu ediniyor. Matt Damon'ın canlandıracağı karakterin adı Denny Malone olacak. Şehirdeki ırksal çatışma sesleri yükseldikçe Malone'un ailesi ile işi arasında bir seçim yapması gerekecektir. Bir yandan Harlem'deki uyuşturucu baronları tarafından satın alınmıştır; diğer yandan ise polis departmanı için çalışıyordur. Bu durumda yapılacak olan soruşturmadan kurtulması gerekecektir.

    The Force'un taslak senaryosunu House of Games, State and Main, Wag The Dog, Glengarry Glen Ross, Hannibal gibi yapımlarda imzası bulunan David Mamet kaleme aldı. Ancak James Mangold, Logan'da birlikte çalıştığı Scott Frank ile birlikte The Force'un senaryosunu yeniden kaleme alıyor. The Force'un ne zaman hayata geçirileceği henüz belli değil. James Mangold'un gelecek planları arasında Juliet, Crenshaw ve Timothee Chalamet başrollü bir Bob Dylan biyografik filmi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top