Hesabım
    "The Last Thing He Wanted" Filminden Türkçe Altyazılı Fragman

    Başrollerde Ben Affleck ve Anne Hathaway var..

    2017 yılında Oscar adaylıkları alan Mudbound filminin yönetmeni Dee Rees, önümüzdeki hafta Sundance Film Festivali'nde prömiyer yapacak yeni bir filmle geri dönüyor. Yakın zamanda Netflix'te yayınlanacak ve başrollerde Ben AffleckAnne Hathaway ve Willem Dafoe gibi isimlerin yer aldığı filmin Türkçe altyazılı fragmanı ise Netflix Türkiye tarafından yayınlandı.

    Joan Didion'un aynı adlı romanından, Dee Rees ve Marco Villalobos tarafından uyarlanan The Last Thing He Wanted'ın orijinal sinopsisinde şu ifadeler yer alıyor; "Washington D.C.'de görev yapan tecrübeli bir gazeteci (Anne Hathaway), suçluluk duygusu nedeniyle babası (Willem Dafoe) için bir iş üstlenir. Bunun ardından, yazdığı öykünün kontrolünü kaybeden gazeteci, istemeden kendini hazırladığı haberin öznesi olarak olur ve İran-Kontra skandalı taşma noktasına geldiğinde kendini tehlikeli bir noktada bulur. 

    Ben Affleck, Rosie PerezCarlos Leal ve Toby Jones'un da rol aldığı filmin yapımcılığını, yönetmen Dee Rees'le birlikte, Cassian Elwes ve Luillo Ruiz üstleniyor. The Last Thing He Wanted, 27 Ocak Pazartesi günü Sundance'te prömiyer yapacak ve 21 Şubat'ta Netflix'te gösterilecek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top