Hesabım
    "Taylor Swift: Miss Americana"dan Fragman!

    Taylor Swift'li konser belgeseli "Taylor Swift: Miss Americana"dan fragman paylaşıldı.

    Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift'in yaşamını anlatan bir belgesel, yakında Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. Emmy ödüllü yönetmen Lana Wilson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Taylor Swift: Miss Americana" fragmanı ise resmi olarak paylaşıldı. Sundance Film Festivali'nin resmi seçkisinde yer alan belgesel film, Swift'in popüler kültür baskısı içerisinde gerçekleştirdiği mücadeleye değiniyor.

    Taylor Swift: Miss Americana, dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in hayat hikayesine odaklanıyor. Zamanının en ikonik sanatçılarından biri olmayı başaran Taylor Swift’in kariyer yolculuğunun aktarılacağı filmde, özel hayatının bilinmeyenleri de gün yüzüne çıkıyor. Filmde, sayısız başarılara imza atan Taylor Swift’in, kariyer basamaklarını tırmanıp bir yıldız olmak için verdiği mücadeleye odaklanılıyor.

    Yıldız şarkıcı Taylor Swift'i son olarak Tom Hooper imzalı Cats müzikal filminde izleme fırsatı yakalamıştık. Swift, bestelediği şarkıyla Golden Globe adaylığı almıştı. Ayrıca One Chance ve The Hunger Games'teki besteleriyle de Golden Globe'a aday gösterilmişti. Şarkıcının birçok Grammy ödülü bulunuyor. Yıllardır yer aldığı müzik camiasındaki değişimini de "Taylor Swift: Miss Americana" gözler önüne serecek gibi görünüyor.

    Taylor Swift: Miss Americana, 31 Ocak tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top