Hesabım
    Chris Rock'lı Testere Filminin Adı Belli Oldu mu?

    Yeni Saw filminden ilk detaylar!

    Henüz adı belli olmayan Testere filmiyle ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Darren Lynn Bousman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dokuzuncu Saw filminin adı belli olmuş olabilir. Bu iddianın temeli ise Kanada'da bulunan bir dağıtım şirketinin filme sitelerinde yer vermesi. Mongrel Media'nın sitesinde yer alan bilgiye göre, yeni Saw filminin adı Spiral: From The Book of Saw olacak.

    Kanadalı dağıtım şirketi Mongrel Media'nın listesinde Darren Lynn Bousman'ın yönetmeni olup ünlü komedyen Chris Rock'ın başrolünü üstlendiği bir film yerini aldı. Filmin tüm bu bilgilerine bakınca yer alan filmin dokuzuncu Testere filmi olduğunu anlamak kaçınılmaz bir hal alıyor. Filmin çekimleri yaz aylarında tamamlanmıştı ve yönetmen tarafından duyurulmuştu. Marvel Sinematik Evreni'nin kuşkucu S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury'e hayat veren, ayrıca son olarak Shaft filminde görülen usta oyuncu Samuel L. Jackson ve Hollywood'un en başarılı komedyenlerinden biri olan Chris Rock Spiral: From The Book of Saw'un başrolünü paylaşıyor. Ayrıca filmde Rock ve Jackson'a The Social NetworkBoynuzlarZirveye Giden YolThe Handmaid's Tale ve The Mindy Project gibi yapımlardan tanıdığımız Max Minghella, fenomen dizi Riverdale, "Felon", 24 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Marisol NicholsGracelandBlue Bloods, "Boyfriend Killer" gibi yapımların beğenilen ismi Frank Licari ve John Tokatlidis eşlik ediyor.

    Yeni Saw filmi, diğer sekiz filmden bağımsız olacak gibi görünüyor. Böylece geçmişteki hataları için insanların tek tek ve özel cezalara maruz kaldığı kanlı seri bu kez sıfırdan başlayacak. Her filminde yeni işkence yöntemleri ortaya koyan serinin yeniden çekiminde Lionsgate ve Twisted Pictures ile birlikte tüm filmlerde yapımcılığı üstlenen James Wan görev alıyor. Yönetmen Bousman, ünlü korku serisinin Testere 2Testere 3 ile Testere 4 filmlerinde yönetmen koltuğuna oturmuştu.

    Spiral: From The Book of Saw, ülkemizdeki izleyicileriyle 15 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top