Hesabım
    Steve Carell Başrollü "Irresistible"dan Fragman!

    Jon Stewart yönetmenliğindeki komedi filmi Irresistible'dan fragman geldi.

    Emmy ödülü kazanma konusunda rekor sahibi olan Jon Stewart'ın yönetmen koltuğuna oturduğu komedi ve dram türündeki Irresistible'dan fragman paylaşıldı. Usta oyuncu Steve Carell'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında bir demokrat olan Gary Zimmer'ın muhafazakar bir bölgede belediye başkanı olma girişimlerine eğlenceli bir mizaçla tanıklık ediyoruz.

    40 Year Old Virgin, Little Miss Sunshine, FoxcatcherThe Office ve son olarak da The Morning Show'un yıldız oyuncusu olan Steve Carell'ın başrolünde yer aldığı komedi filmi "Irresistible"dan fragman geldi. Filmin konusu ise şöyle: Gary Zimmer Demokrat görüşlü olan ve Ulusal Demokratik Komite'nin başında bulunan başarılı bir stratejisttir. Zimmer, bir emekli deniz albayının videosunu keşfettikten sonra kasaba halkının haklarına, sağcı politik düşüncelere sahip olan albayın isteğiyle destek çıkma girişiminde bulunma kararı alır. Ancak bir süre sonra Cumhuriyetçiler tarafından gönderilen baş düşmanı Faith ile büyük bir yarışa girmeye başlar. Böylece işler kontrolden çıkacaktır.

    Irrisistible'ın oyuncu kadrosunda Carell'ın yanı sıra emekli albay rolüyle Chris Cooper, Cumhuriyetçi Faith rolüyle Rose Byrne, That 70's Show ile hayatımıza giren başarılı oyuncu Topher Grace, Debra Messing, Natasha Lyonne, Mackenzie DavisCJ Wilson ve Will Sasso gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Jon Stewart'ı The Daily Show ve The Nightly Show With Larry Wilmore'dan bugüne görme imkanı bulamıyorduk. Stewart böylece Rosewater uzun metraj filminin ardından yönetmenlik kariyerine yeni bir film eklemiş oldu.

    Irresistible'ın yurt dışındaki izleyicileriyle 29 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top