Hesabım
    Sony, Yeni Bir "Anaconda" Serisi Çekecek

    2020 model Anaconda için hazırlıklar başladı..

    90'ların sonlarında başlayan ve 2000'ler boyunca devam eden Anaconda furyasına Sony yeni projeyle katılıyor. En baştan yeni bir seri yaratmak isteyen Sony Pictures, projeyi yazması için “Divergent”ın senaristi Evan Daugherty ile anlaştı ve ön hazırlıklara resmen başladığını duyurdu.

    Stüdyo, proje için şimdilik bir yönetmen ya da yapımcı üzerinden ilerlemiyor. Daugherty senaryoyu hatta senaryoları yazacak ve daha sonra projenin gelişimine bakılacak. Film serisi gibi düşünülen proje, bir TV dizisine de dönüşebilir. Orijinal “Anaconda” 1997 yılında Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon VoightEric Stoltz ve Owen Wilson'ın oynadığı bir korku filmi olarak yayınlandı. Luis Llosa'nın yönettiği, Lopez'in karakterine odaklanan hikaye, Amazon Nehri boyunca uzun süredir kayıp bir kabile arayan bir belgesel film ekibine yöneldi. Voight tarafından oynanan hain bir yılan avcısı tarafından düzenlenen sefer ise korku dolu anları beraberinde getirdi.

    “Anaconda”,  eleştirmenler tarafından beğenilmese de 45 milyon dolarlık bütçeyle, dünya çapında 135 milyon dolar hasılat elde etti ve başarılı bir vizyon yolculuğu geçirdi. Daha sonra gittikçe daha kötü sonuçlar alan devam filmleri çekildi. 2004'te “Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid”, 2008'de TV filmi “Anaconda: Offspring”, 2009'da "Anaconda's Trail of Blood" ve 2015’te “Lake Placid vs Anacondas” filmleri çekildi.

    Yeni serinin yazarı Daugherty’nin filmleri arasında, Hossein Amini ve John Lee Hancock'la birlikte yazdığı 2012 yapımı “Snow White and the Huntsman”, 2014’te Vanessa Taylor'la kaleme aldığı “Divergent”, ve Alicia Vikander'ın oynadığı 2018 yapımı “Tomb Raider” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top