Hesabım
    Jim Carrey Bir Şartla "Maske" Devam Filmi Teklifini Kabul Edebilir!

    Jim Carrey'den Mask açıklaması...

    Jim Carrey'nin baş kötüsü olarak yer aldığı Sonic The Hedgehog'un vizyona girmesi için hazırlıklar devam ederken, Carrey tanıtım çalışmaları için Comicbook'a röportaj verdi. Oyuncu, Kirpi Sonic filminin yanı sıra, ara ara gündeme düşen Maske devam filmiyle ilgili konuştu. Carrey, devam filminde yanlızca bir şart ile yer alabileceğini belirtti.

    Maske çizgi romanları, Dark Horse Comics altında 1980'li yıllarda okuyucu karşısına çıkmış ve fantastik hikayesiyle büyük ilgi görmüştü. Yeşil kahramanımızın hikayesi, bunun ardından Jim Carrey ve Cameron Diaz başrolüyle Maske filminde anlatılmıştı. Film Oscar'a aday gösterilmiş, ancak ödülün sahibi olmayı başaramamıştı. Maske, yoluna çizgi film ile devam etmişti. Şimdilerde ise Maske'ye yeni bir film çekilmesi gündemde bulunuyor. Tabii bu filmin bir yeniden çekim mi; yoksa devam filmi mi olacağı henüz belli değil. Jim Carrey ise eğer devam filmi çekilirse yeniden dönebileceğini açıkladı. Ancak tek bir şartı vardı: "Bu ve bunun gibi devam filmlerini düşünmüyorum. Demek istediğim şey, Sonic The Hedgehog devam filmi için uygun; çünkü Dr. Eggman karakterini henüz tam olarak geliştirmedik. The Mask'i düşünürsem, bence bu yönetmene bağlı. Gerçekten yönetmene bağlı. Yalnızca yapmak için yapmak istemiyorum. Yalnızca çılgın bir vizyona sahip yönetmen olursa bunu yapabilirim."

    Dark Horse Comics'ten isimler Maske'nin 25 yıldönümünde bir araya gelmiş ve yeni bir film çekilmesini istediklerini açıklamışlardı. Hatta akıllarında bir ismin olduğunu bile dile getirmişlerdi. Bu rolü Jim Carrey'nin yanı sıra 2005 yılında "Son of The Mask" filmi altında Jamie Kennedy üstlenmişti; ancak film son derece başarısız olmuştu. Orijinal The Mask'in konusu ise şöyleydi: Stanley Ipkiss (Jim Carrey), iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel (Peter Greene) adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top