Hesabım
    Hollywood Yıldızları Kobe Bryant İçin Yas Tutuyor

    Ünlüler, yaşamını yitiren yıldız isim Kobe Bryant için yas tutuyor...

    Reuters / Aly Song

    Geçtiğimiz akşam içerisinde Kobe Bryant ve kızı Gianna Maria Onore Bryant'ın içerisinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucunda baba kızın ölüm haberinin alınması, tüm dünyada büyük bir üzüntüye neden oldu. Yediden yetmişe herkesin iyi anılarla hatırladığı Bryant ve kızı için Hollywood camiası yas tutmaya başladı ve bunu sosyal medya üzerinden dile getirdiler.

    TMZ tarafından dün akşam saatlerinde onaylanan habere göre yıldız NBA oyuncusu Kobe Bryant, helikopter kazası sonucunda yaşamını yitirdi. Bildirilenlere göre elikopter düştüğü zaman alev almış; acil olarak olay yerine müdahele etmek üzere ekipler gönderilmiş, ancak helikopterden sağ çıkanın olmadığı görülmüştü. CNN tarafından bildirilenlere göre, Kobe Bryant ile birlikte helikopterde 13 yaşındaki kızı Gianna Maria Onore Bryant da bulunuyordu. Öncelikle tüm ailesinin helikopterde olduğu zannedildi, ancak bu bilgi yalanlandı. Şimdilerde ise tüm dünyadan ünlüler, Bryant için ne kadar üzgün olduklarını sosyal medya üzerinden dile getiriyorlar. İşte Safdie Kardeşler'den Ellen DeGeneres'a dikkat çekici bazı isimler:

    Kobe Bryant, 2017 yılında Dear Basketball isimli bir kısa filmin senaryosunu kaleme almış, yapımcılığını üstlenmişti. Bu film sayesinde Akademi Ödülleri'nde En İyi Kısa Animasyon Film kategorisinde Oscar ödülüne layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top