Hesabım
    "The New Mutants"tan Etkileyici Poster!

    The New Mutants'tan yeni ayrıntılar geldi...

    X-Men çizgi roman dünyasının bir parçası olan Yeni Mutantlar'dan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan The New Mutants'tan yeni bir poster paylaşıldı. Josh Boone'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin posterinde kahramanlarımızı gerçek anlamda iskeletkerine kadar görüyoruz.

    Henüz resmi sinopsis açıklanmasa da fragmanlardan edindiğimiz bilgilere göre The New Mutants'ta güçlere sahip olan bir grup genç mutant, yardım almak üzere bir çeşit hastaneye getiriliyorlar. Ancak burada hapis tutulduklarını ve bulundukların yerde güçlerinin onlara karşı kullanılmaya çalışıldığını öğreniyoruz. Her biri kötü geçmişe sahip olan ve insanlara istemsiz olarak zarar vermiş olan mutantlar kendi geçmişlerinden kurtulmak için burada bulunuyorlardır. Filmde Anya Taylor Joy bir Rus karakter olan Illyana Rasputin yani Magik'e hayat veriyor. Karakterin bir yerden başka bir yere ışınlanabilme gücü bulunuyor. Maisie Williams'ın karakteri Rahne Sinclair yani Wolfsbane oluyor. Wolfsbane, bir kurda dönüşme gücüne sahiptir. Bir yandan bu gücünden zevk alırken diğer yandan bundan kurtulmak istiyordur. Charlie Heaton, Sam Guthrie yani Cannonball'u canlandırıyor. Cannonball yüksek hızda uçtuğu zaman yok edilemez hale gelebiliyor. Henry Zaga'nın karakteri Sunspot, güneş enerjisini alıp istediği gibi kullanabilme gücüne sahip. Blu Hunt'ın karakteri Mirage, insanların korkularından beslenerek ilüzyonlar yaratabiliyor.

    The New Mutants çizgi romanlarının filmleştirilme fikri ilk olarak 2014 yılında ortaya çıktı. Film, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirildi; ancak Fox ve Disney'in iş birliği yaptığı dönemden beri Disney, The New Mutants'ı sürekli olarak erteliyordu. Şimdilerde ise Disney'in parmağıyla Fox'un adı değiştirildi ve 20th Century Studios yapıldı. Fox Searchlight ise Seachlight Pictures oldu.

    Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie WilliamsThe WitchSplit ve Glass filminin beğenilen yüzü Anya Taylor Joy, Stranger Things'in ilgi çeken isimlerinden Charlie Heaton, The Originals dizisinden hatırladığımız Blu Hunt, Trinkets dizisinden tanıdığımız Henry Zaga'nın yanı sıra Antonio BanderasAlice BragaHappy Anderson gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu The New Mutants, 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top