Hesabım
    "Uncharted" ve "Masters of The Universe"ten Kötü Haber!

    Uncharted ertelendi; Masters of The Universe, takvimden kaldırıldı.

    Chris Delmas - Evan Agostini

    Sony Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan oyun serisi uyarlaması Uncharted, bir kez daha sorunlarla baş başa kaldı. Binlerce kez yönetmen değişikliğine gidilen Uncharted'ın vizyon tarihi, ileri bir döneme ertelendi. Kötü haberler yalnızca Uncharted'ı vurmadı. Noah Centineo'nun başrolünde yer alacağı Masters of The Universe de şimdilik rafa kaldırılmış gibi görünüyor.

    Tom Holland'ın Nick Drake ve Mark Wahlberg'in Victor Sullivan karakterine hayat vereceği Uncharted'ın vizyon tarihi değiştirildi. Sony Pictures, bu kez tarihi Aralık 2020'den Mart 2021'e aldı. Filmin yönetmen koltuğuna geçecek olan isim birçok kez değiştirilmişti. Fikir ilk ortaya çıktığında yönetmenin David O. Russell olacağı açıklanmıştı ama sürekli değişiklik yapılması Russell'ı projeden uzaklaştırdı ve yerine Neil Burger geçti. Burger 2012'de projeyi bıraktı ve 2014'te Seth Gordon projeye dahil edildi. Gordon şaşırtmayan bir hareketle 2015 yılında ayrılınca 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Dan Trachtenberg, 2019 yılında bu listeye dahil olup çekildikten sonra Travis Knight geçtiğimiz aylarda Uncharted yönetmeni oldu ama bu durum da çok kısa sürdü. Son olarak ise  Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi yapımlardan tanıdığımız Ruben Fleischer ile anlaşma sağlandığı açıklanmıştı.

    Masters of The Universe için de haberler pek iç açıcı değil. Sony bünyesinde bulunan He-Man uyarlaması Masters of The Universe, şimdilik rafa kaldırıldı ve Sony'nin takviminden tamamen çıkarıldı. Filmin Uncharted'ın vizyon tarihi olan Nisan 2021'de vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak ne bir yönetmeni, ne de bir senaryosunun olması Sony için işleri zora soktu. Söylentilere göre film, bir streaming platformuna satılmış olabilir. Ancak bu konuda resmi bir açıklama bulunmuyor. Netflix'in iki ayrı Master of The Universe yapımını hayata geçireceği bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top