Hesabım
    Universal ve Blumhouse, "The Thing" Uyarlaması Peşinde!

    The Thing bir kez daha sinemalara uyarlanacak.

    Korku türündeki klasikleşmiş yapım "The Thing", Universal Pictures ve Blumhouse iş birliğiyle yeniden beyaz perdeye aktarılacak. Orijinalinde John Carpenter'ın imzasının bulunduğu The Thing'in Blumhouse tarafından geliştirilmesi aşamasına başlandığı resmi olarak açıklandı.

    Kurt Russell'ın başrolünde yer aldığı orijinal 1982 yapımı The Thing filmi, ikinci kez sinemaya uyarlanıyor. Gelmiş geçmiş en çok bilinen korku klasiği The Thing'in konusu ise şöyleydi: Kuzey kutbunun buz tutmuş topraklarında bir kurdun peşinden koşan Norveçli bilim insanları Amerikan Antartik araştırma üssüne kadar gelmişler fakat burada esrarengiz bir şekilde can vermişlerdir. Neler olduğunu anlayabilmek için dışarı çıkan Amerikan bilim adamları Norveç araştırma üssüne gidip esrarengiz olayı çözmeye karar verirler. Norveç bölgesine yaklaştıklarında buldukları şeyler esrarengiz ve tüyler ürpeticidir. Bir cesetle karşılan adamlar, bedeni otopsi için yanlarında getireceklerdir. Ancak bu ‘şey’ tahmin edilemez boyutlarda bir ürkütücülüğe sahiptir. Film, John W. Campbell Jr.'ın hikayesinden uyarlanmıştı. The Thing, yazarın hikayesinden uyarlanan ikinci film olmuştu. İlki ise yine Who Goes There? hikayesinden uyarlanan "The Thing From Another World" olmuştu.

    2018 yılında John Betancourt, John W. Campbell Jr.'ın kitabının farklı bir versiyonu olan Frozen Hell isimli kitabı yayımlayabilmek için Kickstarter projesi başlatmıştı. Hem bu kitap için destek bulundu; hem de Blumhouse ile Universal, kitabını beyaz perdeye aktarmak istedi. Betancourt, bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Film, Universal ve Blumhouse'ta olacak. Herkes çok heyecanlı ve işler hızlandırılıyor." Film orijinal uyarlama olmayacak; ancak 1951 ve 1981 yapımı John W. Campbell Jr. hikaye uyarlamalarına sadık olacağı söylenenler arasında bulunuyor.

    Blumhouse 'un gelecek projeleri arasında The Invisible Man, Fantasy Island, Purge, Halloween ve Paranormal Activity devam filmleri bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top