Hesabım
    Matt Reeves, "The Batman" Setinden Fotoğraf Paylaştı!

    The Batman çekimleri resmi olarak başladı.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman hakkında çıkan binlerce dedikodunun ardından sonunda çekimler başladı. İddialı yönetmen Matt Reeves, çekimlerin ilk gününde olduklarını belirten bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı.

    The Batman'in prodüksiyonunun haftalar önce başladığı biliniyordu. Catwoman rolüyle karşımıza çıkacak olan Zoe Kravitz de Ellen DeGeneres'ın programına katıldığı sırada, çekimlere o gün Londra'ya uçarak katılım göstereceğini belirtmişti. Ancak anlaşıldığı üzere deneme çekimlerinden gerçek çekimlere henüz geçiş yapılamamış. Londra'da amatör hayranlar tarafından basına sızdırılan birçok kare ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak kahramanlarımızı hiçbir zaman kostümlü göremedik; yalnızca set dizaynından fotoğraflar görmüştük. Şimdi ise The Batman'in yönetmen koltuğuna oturan Matt Reeves bir paylaşım yaparak The Batman'in çekimlerinin ilk gününde olduklarını belirtti.

    The Batman'de Gotham Şehri olarak İskoçya Glasgow'un yapılarının gösterileceği daha önce resmi olarak açıklanmıştı. Senaryoya dair elimizde olan tek bilgi, yönetmenin ve Colin Farrell'ın söylediklerine dayanıyor. Yönetmen, Batman'in dedektif olduğunu kanıtlayıcı bir noir hikaye sunacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise Jimmy Kimmel Live'e katıldığı zaman senaryo hakkında 'güzel, karanlık, hareketli' tanımlamasını yapmıştı.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve hangi karakteri canlandıracağı açıklanmayan Peter Skarsgard'dan oluşuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top