Hesabım
    İki Yeni Transformers Filmi Geliyor!

    Transformers filmleri geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Michael Bay'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Transformers serisine iki yeni film ekleniyor. 2018 yılında hayata geçirilen Travis Knight imzalı Bumblebee'nin yakaladığı başarının ardından Paramount'un yeni Transformers filmleri için harekete geçmesi kaçınılmazdı. Ancak projeler için herhangi bir yönetmen ya da senaristle henüz anlaşılmamıştı. Şimdi ise Paramount bunun için anlaşma imzaladı.

    Variety'nin haberine göre, AwakeKral Arthur: Kılıç Efsanesi ve henüz vizyona girmemiş olan Army of The Dead'in senaristliğini üstlenen Joby Harold ve Zodiac, Basic, White House Down, Independence Day 2The Amazing Spider Man serisi gibi yapımlarla tanınan James Vanderbilt ile bir Transformers filminin senaryosunu yazması için anlaşma imzalandı. Yeni Transformers filmleri hakkında henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Hikayesinin Bumblebee gibi eski bir zamanda geçip geçmeyeceği, hangi karakterlere yer verileceği bilinmiyor. Ancak stüdyonun hedefinin Transformers'a yan hikayeler oluşturmak olduğu biliniyor. Bu durumda Bumblebee'nin devam filminin çekilme ihtimali daha yüksek gibi görünüyor. Senaryolar şu anda yazım aşamasında bulunuyor. Paramount, Transformers serisi unutulmaya yüz tutmadan yeniden izleyicileri heyecanlandırmak istiyor. Senaryo hazır olduğunda ise hangi yönetmenle anlaşma yapıldığının açıklanacağı düşünülüyor.

    Son olarak Transformers'ın yan hikayesi Bumblebee'yi vizyonda görmüştük. Filmin konusu ise şöyleydi: 1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top