Hesabım
    Ethan Hawke, "Camino Real" Oyununu Sinemaya Uyarlayacak!

    Ethan Hawke, Camino Real uyarlamasına imzasını atacak.

    Şimdilerde Sundance Film Festivali'nin jüri üyeliği görevini üstlenen başarılı oyuncu Ethan Hawke, yönetmenlik kariyerine yeni bir film ekleyecek gibi görünüyor. Son olarak Blaze filmini çeken Hawke, bu kez Tennessee Williams imzalı Camino Real isimli tiyatro oyununu beyaz perdeye aktaracak.

    Bugüne kadar Chelsea Walls, The Hottest State ve Blaze filmlerinin yönetmenliğini yapan; ayrıca Training Day, Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight, La Verite, First Reformed, Sinister gibi yapımların başrolünü üstlenen başarılı oyuncu Ethan Hawke, yönetmenlik kariyerine yeni bir film eklemeye hazırlanıyor. Tennessee Williams'ın yazarı olduğu Camino Real isimli tiyatro oyununu sinema filmine uyarlayacak olan Hawke, filmin yapımcılığını üstlenmesi için Like Sunday Like Rain, Experimenter, El Camino Christmas ve Tesla yapımlarıyla tanınan Uri Singer ile anlaştı. Hawke ve Singer, Tesla filminde de birlikte çalışmıştı.

    Ethan Hawke, Camino Real filmi için La Verite'de birlikte rol aldığı Juliett Binoche'u filmde önemli bir role getirmeyi umut ediyor. Ancak Hawke filmde oyunculuk sergilemeyecek. Variety'ye konuşan Hawke şu sözleri sarf etti: "Yıllardır buna takıntılıydım. Kafamda defalarca üzerinden geçiyordum. Biraz rock opera, biraz Godot'yu Beklerken'den parçalar var. Tennessee'nin yapmaya çalıştığı şeyin sinemada daha iyisinin yapılabileceğini düşünüyorum. Baz Luhrman'ın Moulin Rouge'da yapmayı amaçladığı şeyden farklı değil. Yalnızca daha fazla spiritüel."

    Camino Real'ın konusu ise şöyle: El Camino, etrafı çölle çevrili olan ve dış dünyayla çok az iletişimi olan bir Latin Amerika şehridir. Kilroy, El Camino'yu ziyaret eden bir Amerikalıdır ve olayları üçüncü gözden anlatan kişidir. Karakterler arasında tarihten kopup gelen Don Quixote, Casanova, Camille, Lord Byron gibi isimler vardır. El Camino'da ahlak kuralları hiçe sayılır ve neredeyse insanlık yok sayılacak duruma gelmiştir. Kilroy'un ise çok büyük ve saf bir kalbi vardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top