Hesabım
    Ben Whishaw, "No Time To Die"ın Diğer Bond Filmleriyle Bağlantısını Anlattı

    Ben Whishaw, Collider'a konuştu.

    James Bond filmlerinde Q olarak tanıdığımız başarılı oyuncu Ben Whishaw, Sundance Film Festivali sırasında verdiği bir röportajda, James Bond filmleri ile ilgili konuştu. Daniel Craig'in son kez Bond olarak karşımıza çıkacağı No Time To Die'ın Casino Royale, Skyfall ve Spectre filmleriyle nasıl bir bağlantıya sahip olduğunu anlattı.

    Cloud Atlas, Perfume, The Lobster, Mary Poppins Returns, FargoA Very English Scandal gibi yapımların başarılı oyuncusu Ben Whishaw, 24 Ocak tarihinde başlayan ve yılın en önemli indie filmlerine yer verilen Sundance Film Festivali'ne katıldı. Oyuncu, Aneil Karia'nın Surge isimli filminde başrol üstlenmesi nedeniyle festivale katılım sağladı ve bu sırada Collider yapılan bir röportaja katıldı. Whishaw, röportajda No Time To Die'dan şu sözlerle bahsetti: "Daniel'ın James Bond olarak son filmi. Yani sanırım, Daniel'ın daha önce yer aldığı tüm Bond filmlerini özetleyecek bir şeyin peşindeler. Tüm filmlerden bir sonuca götürücü işaretler var."

    Whishaw'a Cary Joji Fukunaga ile çalışmanın nasıl bir şey olduğu sorulduğunda ise oyuncu şu sözlerle devam etti: "Harikaydı. Davranış şeklinin, yaklaşımının harika olduğunu biliyorsunuz. Neredeyse bağımsız bir film çekiyormuşuz gibi hissettirdi. Oldukça doğaçlamalar vardı. Çok fazla tekrar yapmadık. Bazen kaotikti ama, son filmi nasıl kurduğunu görmek heyecan vericiydi." No Time To Die, 3 Nisan tarihinde vizyondaki yerini alacak. Whishaw'ı bir kez daha Q olarak izleyeceğimiz filmin konusu şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Whishaw'ın rol aldığı ve Sundance Film Festivali'nde gösterime sunulan Surge'ün hikayesi kendini özgürleştirmek isteyen bir adamın Londra'da geçirdiği 24 saate dayanıyor. Film, festivalde Büyük Jüri Ödülü kategorisinde aday gösterildi. Sundance Film Festivali 2 Şubat tarihine kadar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top