Hesabım
    Margot Robbie Neden "Gotham City Sirens" Yerine "Birds of Prey"i Seçti?

    Margot Robbie'den yaptığı seçimler konusunda açıklama geldi.

    Yıldız oyuncu Margot Robbie'nin DC ile birçok film anlaşması bulunuyor. Robbie, Şubat ayında Birds of Prey'de görülecek; ancak önünde David Ayer'in yönetmenliğini üstleneceği Gotham City Sirens ve Jared Leto'lu Joker ile birlikte çekmesi gereken film bulunuyor. Robbie, özellikle Gotham City Sirens'ı sonraya bırakmış ve Warner Bros ile birlikte ortak karar alarak Birds of Prey'e yönelmişti. Şimdi ise Robbie, bu seçiminin nedenlerini açıkladı.

    DC'nin kadın anti kahramanlarını bir araya getirecek olan Birds of Prey, yılın en çok merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Başta Harley Quinn olmak üzere Helena Bertinelli, Dinah Laurel gibi çizgi romanların önemli kahramanları bir araya gelerek Black Mask'ın üstesinden gelmeye çalışacak. Geçtiğimiz yıllarda DC birçok gelecek film projesiyle gündeme gelmişti. Bu projelerin büyük bir çoğunluğu henüz hayata geçirilemedi. Şimdilik yalnızca Birds of Prey, The Batman, The Flash, Justice League Dark, Wonder Woman 2 ve The Suicide Squad'ı göreceğimiz kesin gibi görünüyor. Margot Robbie'nin rol alması gereken önemli bir film daha bulunuyor. Bu film de David Ayer'e emanet edilecek olan Gotham City Sirens. Eğer Warner yeşil ışık yakarsa Catwoman, Poison Ivy ve Harley Quinn'li bir ekip izleyeceğiz. Ancak Margot Robbie'nin önünde böyle bir proje varken Birds of Prey'i seçmesi dikkatleri çekmişti. İşte Robbie'nin açıklaması:

    "Suicide Squad zamanında Comic-Con'a katılırdık ve o zaman farkettim ki Harley'nin çok büyük bir hayran kitlesi var. Ben karakteri araştırırken Birds of Prey'i okumaya başladım ve öncelikle Huntress'a aşık oldum ve derine inmeye başladım. 'Vay canına, DC'nin çok fazla havalı kadın karakteri var ve hiç kimse onlar hakkında bir şey bilmiyor' diye düşünüyordum. Peki ya hayranların onları tanıması ve bu harika kadınlardan bazılarına aşık olması için bir platform olsaydı. Gotham City Sirens'a odaklanırsak, orada yalnızca üç karakter var ve zaten tanınıyorlar. Buna karşılık olarak Birds of Prey ile istediğiniz şekilde bir grup seçebilirsiniz. DC Evreni'nde güce sahip kadın karakterleri tanıtma konusunda mükemmel platform olabileceğini düşündüm."

    Birds of Prey, 7 Şubat 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top