Hesabım
    Bryan Cranston, "The Shining"de Wendy'ye Gazoz İkram Ediyor

    The Shining'li Super Bowl reklamı ilgileri çekti.

    Super Bowl bu yıl da gündeme bomba gibi düşecek gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Hollywood'un en popüler spor etkinliği Super Bowl, Bryan Cranston'lı reklam filmiyle ilgileri bir anda üzerine çekti. Reklam filminde usta oyuncu Cranston, The Shining'in başrolünü üstleniyordu. Ama ufak farklılıklarla...

    Breaking Bad, Malcolm In The Middle, Trumbo, ArgoSneaky Pete gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Bryan Cranston, bu kez bir reklam filminde kendini gösterdi. Mountain Dew reklamında rol alan Cranston, usta yönetmen Stanley Kubrick'in imzasını taşıyan klasikleşmiş korku filmi The Shining'in baş karakteri Jack Torrance'ı canlandırdı. Tabii elinde markaya ait bir şişeyi gezdirerek... Reklam filmine bakılırsa Tracee Ellis Ross'un canlandırdığı Wendy Torrance'ın peşinden baltayla koşmasının tek nedeni ona renkli bir gazoz ikram etmekmiş.

    Geçtiğimiz yıl da Jeff Bridges'ın The Big Lebowski filminin sevilen karakteri The Dude'u bira reklamında görmüştük. Öncelikle Bridges'ın bir devam filminde rol alacağını sanmıştık, ancak sonraları bunun bir Super Bowl reklam filmi olduğunu anlamıştık. Ayrıca Game of Thrones da geçtiğimiz yılın Super Bowl reklamlarına konuk olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top