Hesabım
    Seth Rogen, "Memetic" Çizgi Romanlarını Sinemaya Uyarlıyor

    Memetic çizgi romanları sinemaya aktarılacak.

    Preacher dizisinin yaratıcılığını üstlenip senaryosunu kaleme alan ve bazı bölümlerinin yönetmenliğini üstlenen, Hollywood'un en popüler komedi oyuncularından biri Seth Rogen, Memetic isimli çizgi roman serisini beyaz perdeye uyarlayacak. BOOM! Studios bünyesindeki çizgi roman serisi, dünyanın sonunu getirmekte olan bir meme karakterinin hikayesini konu ediniyor.

    Long Shot, The Disaster Artist, Steve Jobs, The Interview, This Is The End, Superbad gibi yapımların başarılı oyuncusu Seth Rogen, bir çizgi roman serisini uyarlamak üzere harekete geçti. 2015 yılında ilk kez piyasaya sunulan Memetic isimli çizgi roman serisinin yazarı James Tynion IV, çizeri Eryk Donovan, renklendiren ismi ise Adam Guzowski oluyor. Seth Rogen ile The Batman'in senaryosunu Matt Reeves ile birlikte kaleme alan Mattson Tomlin, Memetic projesini hayata geçirmek için bir araya geliyor.

    Memetic'in baş karakterini, "Good Time Sloth" olarak bilinen bir meme'den tanıyoruz. Yani Memetic'in baş kahramanı bir tembel hayvan. Çizgi romanlarda da gerçekte olduğu gibi Good Time Sloth, bakan insanlara mutluluk aşılıyor. Ancak o kadar fazla mutluluk aşılıyor ki insanlar hipnotize olup psikozlu ve şiddet yanlısı bir hale geliyor. İnanılmaz derecede yavaş olan bu hayvanın bu tür sonuçlara yol açacağını kim bilebilirdi ki?! Aaron renk körlüğü ve işitme zorluğu olan kuir bir öğrencidir. Erkek arkadaşı Ryan ile büyük bir tartışma geçirmiştir. En yakın arkadaşı Sarah onu neşelendirmek için sevdiği bir meme'i gösterir. Ancak Aaron'ın renk körlüğü olduğu için Sarah'nın hissettiklerini hissedemez...

    Mattson Tomlin, Lionsgate için Memetic'in senaryosunu uyarlayacak. Seth Rogen'ın prodüksiyon şirketi Point Grey işin içine dahil olacak. Ross Ritchie ve Stephen Christie, BOOM! Studios adına filmin yapımcılığını üstlenecekken Point Grey adına Evan Goldberg, James Weaver ve Josh Fagen yapımcı olarak projede yer alacak. Memetic'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top