Hesabım
    Mel Gibson ve Danny Glover'lı "Lethal Weapon 5" İçin Harekete Geçildi!

    Lethal Weapon 5 ile ilgili iyi haberler var!

    Bir dönemin efsanevi polisiye film serisi Lethal Weapon'a beşinci devam filminin geleceği resmi olarak duyuruldu. Usta oyuncular Mel Gibson ve Danny Glover'ın da 22 yıllık aradan sonra gelen Lethal Weapon 5'da yer alabileceği açıklandı. Lethal Weapon serisinin yönetmeni Richard Donner, 2018 yılında yaptığı açıklamada, görüşmelerle ilgili sorunlar yaşandığını belirtmişti. Ancak bundan birkaç ay sonra projenin hayata geçirilmesi konusunda işlerin hızlandırıldığı ifade edilmişti. Lethal Weapon 5'ın şimdilerde gerçekleştirmeye hazır olduğunu yapımcı Dan Lin, Hollywood Reporter'ın yapımcılarla yaptığı röportaj sırasında açıkladı. Lin "Son Lethal Weapon filmini yapmaya çalışıyoruz. Dick Donner geri dönüyor. Orijinal kadro geri dönüyor ve bu harika. Hikaye onun için çok kişisel. Mel ve Danny film için hazır. Geriye yalnızca senaryo kaldı." sözleriyle müjdeli haberi vermiş oldu.

    Lethal Weapon serisinin başlangıç hikayesi ise şöyleydi: Los Angeles polis teşkilatı dedektiflerinden Çavuş Roger Murtaugh (Danny Glover), 50 yaşına girdiği günlerde artık emekliliği düşünürken, Vietnam savaşından tanıdığı bankacı arkadaşı Michael Hunsaker’ın kızının öldürülmesini soruşturmaya başlar. Soruşturmayla birlikte yeni de bir ortağı olur. Çavuş Martin Riggs (Mel Gibson), karısını trafik kazasında kaybettiğinden beri intihar eğilimleri içinde olan çılgın karakterli bir polistir. Soruşturma ilerledikçe, ipuçları onları Gölge Şirketi adında, Vietnam dönemi paralı askerlerinden oluşan bir gruba ulaştırır. General Peter McAllister liderliğindeki bu grup, Los Angeles bölgesine eroin getirmekte ve dağıtmaktadırlar.

    İlk Lethal Weapon filmi 1987 yılında hayata geçirilmiş ve oldukça beğenilmişti. Richard Donner'ın iki yıl önce yaptığı açıklamaya göre Lethal Weapon 5 filmi Lethal Finale adını alacak. Filmin çok karanlık olacağı ve seriyi duygusal olarak sonuca vardıracağı da belirtilmişti. Orijinal serinin senaristi Shane Black'in yeni filme dahil olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Yönetmeni de son olarak 2006 yılında imzasını attığı 16 Blocks filmi sayesinde görmüştük.

    Aynı zamanda Damon Wayans ve Seann William Scott başrollü bir dizisi olan Lethal Weapon'ın final filmi Lethal Weapon 5'ın ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top