Hesabım
    Wes Anderson’ın Yeni Filmi ‘The French Dispatch’in Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Yıldızlar topluluğundan oluşan filmi vizyon tarihini aldı..

    DPA/ABACA

    Searchlight Pictures resmi olarak Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch için bir vizyon tarihi belirledi. Kendine has sinemasıyla farklı bir yer edinen, her filmiyle hayranlarını memnun etmeyi başaran Wes Anderson, bu kez ciddi bir yıldızlar topluluğunu yönetiyor. Yüksek derece simetri takıntısıyla da bilinen ve bunu filmlerinde de gördüğümüz auteur yönetmenin yeni filmi The French Dispatch, 24 Temmuz 2020'de gösterime girecek.

    Stüdyo bugün oyuncu kadrosunun da nihai halini paylaştı. Hemen her Anderson filminde görmeye alıştığımız Bill MurrayOwen Wilson ve Adrien Brody'nin yanı sıra Fransız Dispatch'in kadrosunda Benicio del Toro, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey WrightMathieu Amalric, Willem Dafoe ve Stephen Park yer alıyor.

    Filmin müzikal olduğuna dair önceki haberlerin yanlış olduğu ortaya çıktı. Hikaye,1950'lerin Paris'inde bir Amerikan gazetesi ofisinde çalışan gazetecilere bir aşk mektubu olarak tanımlanıyor. Searchlight Pictures, vizyon tarihiyle birlikte yaratıcı bir de poster yayınladı.

    Wes Anderson, son olarak En İyi Animasyon dalında Oscar adayı olan stop-motion komedi Isle of Dogs ile karşımıza çıkmıştı. Fransız Dispatch, 24 Temmuz 2020'de sinemalarda olacak. Anderson senaryoyu Roman CoppolaJason Schwartzman ve Hugo Guinness ile birlikte tasarladığı bir hikayeden uyarladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top