Hesabım
    Jason Statham ve Kevin Hart'tan Komedi Filmi Geliyor!

    Başarılı ikili yeni komedi filminde başrolü paylaşacak..

    Jason Statham ve Kevin Hart, Sony Pictures'ın 20 Kasım 2020'de gösterime sokmayı planladığı aksiyon komedi filmi “The Man from Toronto”da başrolleri paylaşacak gibi gözüküyor. “Hitman's Bodyguard” ve “The Expendables 3”ü yöneten Patrick Hughes, Robbie Fox'un senaryosundan, Fox ve Jason Blumenthal'ın hikayesinden üretilecek “The Man from Toronto”ı yönetecek.

    Escape Artists' şirketinden Todd Black, Blumenthal ve Steve Tisch filmin yapımcıları olacak. Bill Bannerman'ın yürütücü yapımcı olacağı projenin senaryo detayları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Hart’ın şu anda dünya çapında 750 milyon dolardan fazla kazandığı Sony yapımı “Jumanji: The Next Level” filmi bulunuyor. Son filmleri arasında Tiffany Haddish'in karşısında rol aldığı “Night School”, ve Bryan Cranston, Nicole Kidman ikilisiyle oynadığı “Upside” yer alıyor. Kısa süre önce Sony Pictures tarafından çekimleri tamamlanan ve 15 Ocak 2021'de vizyona girecek olan “Fatherhood” ise post prodüksiyon aşamasında.

    Jason Statham ise kısa süre önce dünya çapında 760 milyon dolar kazanan “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”da rol aldı. Son yıllar oynadığı diğer yapımları arasında arasında; “Meg”, “The Fate of the Furious”, “Spy”, The Expendables ve Transpoter'ın gelecek filmleri bulunuyor. Guy Ritchie ile yıllar sonra tekrar bir araya geldiği “Cash Truck” adlı yapımın da çekimlerini tamamlayan Statham, şimdi The Man from Toronto'da görev alacak. 

    Filmin çekimleri henüz başlamadı ama vizyon tarihi çoktan alındı. The Man from Toronto, 20 Kasım 2020'de gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top