Hesabım
    "Green Hornet" Geri Dönüyor!

    Green Hornet'ın haklarını filmleştirmek üzere Amasia Entertainment satın aldı.

    George W. Trendle ve Fran Striker tarafından 1936 yılında yaratılan Green Hornet karakteri, bir kez daha beyaz perdeye uyarlanacak. Daha önce Sony Pictures'ın altında, Seth Rogen başrolüyle hayata geçirilen Green Hornet'ın haklarını bu kez Amasia Entertainment satın aldı.

    Amasia Entertainment'ın arkasında Michael Helfant ve Bradley Gallo bulunuyor. Michael Helfant'ı 2005 yılında başlayıp birkaç yıl başkanlığını sürdürdüğü Marvel Stüdyoları'ndan tanıyoruz. Hakları Amasia tarafından satın alınan Green Hornet'ın yeniden filmleştirilmesi hakkında Helfant şu sözleri sarf etti: "Ben çocukken, Green Hornet favori televizyon dizilerimden biriydi. Green Hornet, Kato ve tabii ki Black Beauty dahil olmak üzere her şeyini seviyordum. En havalılar onlardı! Kişisel olarak Dimension'dan ayrıldığım zaman onları geride bırakmak acı vericiydi. Bu yüzden Sony'ye ve 2017'de Paramount'a geçmeden önce hakları Marvel'a geçirmeye çalıştım."

    The Green Hornet, 1930'lı yıllarda bir radyo programı için yaratılmıştı. Karakter, yasa dışı olarak çalışan Britt Reid isimli bir kahraman olarak tanımlanıyordu. 1966 yılında karakter, televizyon dizisine uyarlandı ve Bruce Lee'nin bir yıldıza dönüşmesinde etkili oldu. Britt Reid'e Van Williams, Kato'ya ise Bruce Lee hayat veriyordu. Paramount Pictures, 2016 yılında Gavin O’Connor yönetmenliğinde bir Green Hornet filmini hayata geçirmeye çalıştı, ancak başarısız oldu.

    Green Hornet'ın konusu ise şöyle: The Daily Sentinel gazetesinin sahibi Britt Reid, Green Hornet kimliği altında suçla savaşıyordur. Ancak polis ve halk, Green Hornet'ın durmak bilmez bir suçlu olduğunu düşünüyordur. Diğer yandan bölge savcısı, Green Hornet'ın kimliği altında kimin olduğunu biliyor, karşılıklı yardım alıyorlardır.

    Green Hornet'ın ne zaman hayata geçirileceği şu an için bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top