Hesabım
    "The Witcher: Nightmare of The Wolf", Vesemir'in Hikayesini Anlatacak

    The Witcher animasyon dizisinden yeni detaylar...

    Netflix'in beğenilen uyarlama dizisi The Witcher'a bir animasyon filminin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Ancak The Witcher: Nightmare of The Wolf hakkında pek bir detay bulunmuyordu. Şimdi ise Netflix tarafından onaylanan bilgilere göre, The Witcher animasyonunun Geralt'ı yetiştiren Witcher Vesemir'in hikayesini konu edineceği ortaya çıktı.

    İlk sezonu yayınlanmadan önce Netflix tarafından ikinci sezon onayı verilen ve dizinin yayınlanmasının ardından kendine geniş bir hayran kitlesi edinen The Witcher'a animasyon filmi geliyor. Dizi, Henry Cavill'ın canlandırdığı Rivialı Geralt, Centra prensesi Ciri ve büyük güçlere sahip olan yarı elf cadı Yennefer'in hikayesine odaklanıyordu. Ancak dizinin anlatıldığı zaman dilimi çok geniş bir dönemi içeriyordu. Bu nedenle Geralt'ın çocukluğundan itibaren geçen uzun yılları birkaç bölümde tüketmek durumunda kaldık. Hayata geçirilerek animasyon filminde ise dizide görmediğimiz, ancak adı geçen bir karaktere yer verilecek. Bu karakter ise Vesemir olacak. Dizide, Geralt'ın küçük yaşlarda annesi tarafından terk edilerek bir Witcher olması için Vesemir'e verildiğini görmüştük. Animasyon filminde, Vesemir'in Witcher olma hikayesini izleyeceğiz.

    Vesemir'in bilge biri olduğu, Andrzej Sapkowski'nin kitaplarında ve video oyunlarında tasvir ediliyordu. Vesemir'in Witcher olması konusunda ona danışmanlık yapan kişi ise Barmin olmuştu. Barmin'in adı, üçüncü kitap olan The Witcher 3: Wild Hunt'ta Geralt'ın, Ciri'ye cesaret vermesi amacıyla anlattıklarında geçiyordu. Animasyon filmi, Vesemir'in gençliğine götüreceği için bu karaktere de yer verilebileceği düşünülüyor. Vesemir, Kaer Morhen'in 13. yüzyılda yaşayan en bilge ve deneyimli Witcher'ı olarak tanınıyor. School of The Wolf'un beş üyesinden biri olan Vesemir, gerekli olmadıkça güçlerini mutant yaratmada kullanmamasıyla da biliniyor.

    The Witcher: Nightmare of The Wolf'un, The Witcher dizisinin ikinci sezonuyla aynı dönemde Netflix'teki izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top