Hesabım
    Paul Schrader'dan Bol Yıldızlı Poker Filmi Geliyor!

    Oscar Isaac, Willem Dafoe ve Tiffany Haddish kadroda..

    70'lerin / 80'lerin Amerikan sinemasının altın çağındaki pek çok film yapımcısı gibi, Paul Schrader da 2000'lerde biraz zorlandı. Kesinlikle son 50 yılın en saygın yazar ve yönetmenlerden biri olsa da, 2000-2017 arasında Schrader'ın Hollywood'un yeni çağına uyum sağladığını söylemek zor. Ancak bu durum, bir kez daha ödüllere ve övgülere boğulduğu “First Reformed” ile değişti. Film yapımcısı, yaklaşan “The Card Counter” filmi ve bakış açısını anlattı.

    Röportajda Schrader; “Bir hafta sonra, işe geri döneceğim. Yeni bir senaryo yazdım ve yeni bir film yapıyorum. Oyuncular ve finansman tamam. Orijinal bir senaryo oldu ve çok sevdiğim tarzda bir sonuç aldım. Güzel oyuncularla çalışacağız. Ana kadroda Oscar Isaac, Tye SheridanTiffany Haddish ve Willem var (Dafoe). Tiffany'yi de seviyorum. Onunla hiç tanışmadım ama bir saattir onunla telefonda konuşuyordum. O bir havai fişek. Canlı kablo bağlantısıyla konuşmak gibi. Çok komik ve elbette seni eğlendiriyor. Birisi keskin olduğunda, bu seni keskinleştirir çünkü devam etmek istiyorsun. Yani her şey yolunda. Filmlerimde, birbirleriyle hiçbir ilgisi yok gibi görünen iki dünyayı birleştireceğim. Yenisinde, dünya poker serisi ve Abu Ghraib olacak.”

    Schrader, ekiple harika bir uyum beklediğini belirtti. Piyasa için de bazı açıklamalar yapan Schrader, Netflix, Amazon gibi platformlar hakkında da konuştu ve şu sözleri sarf etti; "Bilirsiniz,“First Reformed” senaryo aşamasında ve bitme aşamasında Amazon ve Netflix tarafından reddedildi. Yeni filmim de Amazon ve Netflix tarafından reddedildi. Bu, "Her şeyi yapacaklar" sorusu değil. Ben hala sistem dışında bir yönetmenim.” 

    Paul Schrader, First Reformed'la geri döndü ve hala yapacak çok şeyi olduğunu ispatladı. Güçlü kadrosuyla, şimdiden iddalı olan The Card Counter'ın vizyon tarihiyle ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top