Hesabım
    Ron Howard, Gerilim Filmi The Fixer'ı Çekecek!

    Ron Howard'dan bir proje daha..

    Netflix’in “Hillbilly Elegy” filminin prodüksiyonunu tamamlayan Oscar Ödülü sahibi Ron Howard, Paramount Pictures için “The Fixer”ı yönetmek üzere ara vermeden çalışmalarına başladı. Bir yandan da Willow için bir çalışmanın içinde olması beklenen Howard’a yapım konusunda Imagine Entertainment, Bradley Cooper ve Todd Phillips’in yapım şirketi ortak olacak.

    Andrew Panay'ın da yapımcı olarak katılacağı film, Tyler Hisel'in orijinal hikayesine dayanıyor. Film, Soğuk Savaş'ın zirvesinde, Fidel Castro'ya suikast düzenlemek için CIA operatörleri ve Chicago gangsterlerinden oluşan ekibe liderlik etmesi için görevlendirilen bir FBI ajanının inanılmaz gerçek hikayesine dayanıyor. Hisel senaryoyu da yazdı ve proje stüdyo için öncelikli durumda.

    Howard kısa süre önce Netflix'te yönettiği ilk uzun metrajlı kurgusal olmayan kitap uyarlaması “Hillbilly Elegy” üzerine çalışmıştı. Filmin kadrosunda Amy Adams, Glenn CloseHaley Bennett ve Freida Pinto bulunuyor. Howard, bu prodüksiyondan önce, olumlu eleştiriler kazanmasını sağlayan “Pavarotti” ve olumsuz eleştirilen alan “Solo: A Star Wars Story”i çekti. Bugün gelen ve paylaştığımız bir başka habere göre de, Howard'ın kült filmi Willow bir TV dizisi olacak ve Howard, o ekipte olmak için oldukça heyecanlı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top