Hesabım
    Andy Garcia’lı Political Gerilim ‘Redemption Day’den İlk Detaylar

    Andy Garcia iddialı bir filmle geri dönüyor..

    Voltage Pictures, Andy GarciaGary Dourda ve Serinda Swan'ın oynadığı ve Fas'ta geçen politik gerilim draması “Redemption Day”e ilk bakışını paylaştı. Fas hikayesi barındıran filmde, Dourda bir ABD vatandaşını canlandırıyor. Deniz kaptanı, terörist grup lideri tarafından kaçırıldığında karısını kurtarmak için bir kurtarma görevi gerçekleştiriliyor. Garcia, Fas'ın Amerikan Büyükelçisi'ni oynuyor ve Better, bir Fas terörle mücadele ajanını canlandırıyor. Büyükelçi, kendi hükümetinin manevralarını ve görevini zayıflatacak gizemli, güçlü bir adama karşı mücadele etmek zorunda kalacak.

    “Redemption Day”, aynı zamanda Ernie Hudson, Martin DonovanSamy Naceri ve Brice Bexter'i de kadrosunda bulunduruyor. Hicham Hajji, büyük bir Hollywood uzun metrajlı filmini yazan, üreten ve yöneten ilk Faslı yönetmen olacak. Film, Voltage Pictures'ın dünya çapındaki satışlarını gerçekleştireceği Berlin Film Market'e gidiyor.

    Baş yapımcılar Jonathan Deckter, Babacar Diene, Steven AdamsMatthew Helderman ve Jonathan Sheldon. H Films, 2008 yılında Hollywood ve Fas arasındaki uçurumu kapatmak ve şirketin kendi yüksek profilli projeleriyle birlikte bölgedeki önemli prodüksiyonların geliştirilmesine yardımcı olmak için kuruldu. Şirketin Los Angeles ve Fas'ta ofisleri bulunuyor. Filmler ve televizyon dizileri için milyonlarca dolarlık bir film fonu ve kredi tesisini denetliyorlar.

    Andy Garcia, birkaç TV dizi ve Against the Clock adlı filmle geçtiğimiz yıl karşımıza çıktı. Uzun bir süredir, çok iyi bir filmi ve performansı bulunmayan aktör bu filmden umutlu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top