Hesabım
    "The Big Lebowski" Spin-Off'u "The Jesus Rolls"dan Teaser!

    John Turturro'lu The Jesus Rolls'a ilk bakış...

    Usta oyuncu John Turturro'nun The Big Lebowski'de canlandırdığı karakterin spin-off filmi "The Jesus Rolls"dan ilk teaser paylaşıldı. Jesus Quintana'nın hikayesini anlatacak olan filmin teaser'ında karakterin The Big Lebowski'de ikonik hale gelmesini sağlayan sahnenin benzerini görüyoruz.

    Barton FinkFading GigoloO Brother Where Art ThouQuiz ShowThe Night of gibi yapımların usta oyuncusu John Turturro'nun yönetmen ve senarist koltuğunda bulunduğu The Jesus Rolls'dan ilk teaser paylaşıldı. Filmde The Big Lebowski'den başka tanıdık karakterlerer yer verilip verilmeyeceği bilinmiyor. Jesus Quintana karakteri, Big Lebowski'de en sıradışı karakterlerden birisi olarak göze çarpıyordu. Rahatsız edici olduğu kadar, izleyicilerin beğenisini de kazanmayı başarmıştı. Dude ve Walter'ın bowling maçındaki amansız rakibi olarak tanıdığımız Quintana'yı odağına alarak geçmişten gelen konuları günümüze taşıyacak olan yeni filmde bu kez Jesus Quintana, silahlı bir berbere çatar ve başına iş alır. Bunun ardından yine hukuktan, berberden ve tüm toplumdan kaçış süreci başlayacaktır.

    The Jesus Rolls isimli spin-off filminin oyuncu kadrosunda Turturro'nun yanı sıra Susan SarandonBobby CannavaleAudrey Tautou, Gloria Rauben, Pete Davidson gibi isimler yer alıyor. Orijinal film, Jeff Bridges başrolüyle ve Coen Kardeşler'in yönetmenliğiyle hayata geçirilmişti. Jesus Quintana ise filmde yalnızca birkaç sahneyle yerini almıştı; ancak filme damgasını vuran karakterlerden biri olmuştu. Geçtiğimiz yıl Jeff Bridges'ın rol aldığı bira reklamının teaser'ı The Big Lebowski'nin geri döndüğü izlenimini vermişti. Ancak heyecanların boşa çıkması hayal kırıklığı yaratmıştı.

    The Jesus Rolls, ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Haziran tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top