Hesabım
    Penelope Cruz ve Antonio Banderas "Competencia Oficial"da Başrol Olacak

    Cruz ve Banderas, aynı filmde buluşuyor.

    İspanya'nın dünya sinemasına açılan en önemli iki yüzü Penelope Cruz ve Antonio Banderas, bir kez daha aynı filmde buluşacak. Arjantinli yönetmenler Mariano Cohn ve Gastón Duprat'ın yönetmen koltuğuna oturacağı "Competencia Oficial" isimli filmin başrolü Cruz ve Banderas olacak. İkili, Dolor y Gloria'dan sonra araya zaman girmesine izin vermeden birlikte çalışmaya devam etmiş olacak.

    Pedro Almodovar'ın imzasını attığı Dolor y Gloria'da yönetmenin favori oyuncularından Penelope Cruz'u ve Antonio Banderas'ı bir arada görmüştük. Banderas, filmde sergilediği performansla Cannes'da ödül sahibi oldu ve Oscar Ödülleri'ne aday gösterildi. Cruz'u ise filmde birkaç sahnede görme imkanı yakaladık, ancak o sahnelerle bile akıllara kazındı. Şimdi ise ikili Competencia Oficial isimli film aracılığıyla yeniden bir araya gelecek. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Mariano Cohn ve Gastón Duprat'ı El ciudadano ilustre, El Artista, El Hombre De Al Lado gibi yapımlarla tanıyoruz. Filmin oyuncu kadrosuna yer alacağı açıklanan diğer isimler arasında José Luis Gómez, Carlos Hiplito, Irene Escolar, Koldo Olabarri, Nagore AramburuPilar Castro ve Juan Grandinetti bulunuyor.

    Filmi bünyesinde geliştirecek olan The Mediapro Studio, İspanya'nın yeni stüdyoları arasındaki yerini geçtiğimiz Mart ayında aldı. Stüdyo şimdiden HBO, Canal Plus, Sky Italia, Disney, DirecTV Latin America, Viacom Intl. Studios, Turner Latin America, Vice ve Amazon Prime Video gibi önemli şirketlerle görüşmeler yaptı ve bazılarıyla ortak çalışmalara imza attı. Stüdyonun projeleri arasındaki en iddialı yapımlardan biri, tartışmalı yönetmen Woody Allen'ın yeni filmi Rifkin's Festival olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top