Hesabım
    Fast & Furious 9'un Fragmanı Yayınlandı!

    Serinin 9. filmi için geri sayım başladı..

    Vin Diesel'in başrolde olduğu ve hem ülkemizde hem yurt dışında gişe rekorları kıran Fast & Furious serisinin 9. filminden fragman paylaşıldı.

    Fragman için Miami'de özel bir etkinlik düzenlendi ve Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna ve Ludacris gibi sanatçılar sahneye sahneye çıktı. Ardından, hayranlarla birlikte yeni filmin fragmanı izlendi. Fragman, Miami'deki Maurice A. Ferré Park'ta düzenlenen “Road to F9” konseri sırasında prömiyerini yapmış oldu. Etkinlik YouTube, Facebook, Instagram ve Twitter'daki hayranlara canlı olarak yayınlandı.

    Hollywood'un en sevilen aksiyon yıldızlarını kadrosunda barındıran seri, bu kez John CenaCardi BMichael Rooker ve Jim Parrack gibi isimleri bünyesine kattı ve daha ilgi çekici hale geldi. "Not All Blood Is Family" mottosuyla reklamını yapan yeni bölümün yönetmen koltuğunda yine Justin Lin bulunuyor. Filmin senaryosunu ise Daniel Casey ve  Chris Morgan kaleme aldı. 

    Michelle Rodriguez, Charlize TheronHelen Mirren, ve Tyrese Gibson gibi yıldızları da tekrar göreceğimiz 9. film, fragmandan gördüğümüze göre, serinin hem duygusal hem aksiyon anlamındaki en yoğun filmlerinden biri olacak. 

    Fast and Furious 9, ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top