Hesabım
    Henry Czerny, Mission Impossible Serisine Geri Dönüyor!

    Oyuncu, ilk filmdeki Kittridge karakteriyle geliyor..

    Daha önce öldüğünü düşündüğümüz aksiyon karakterlerinin geri dönüşü için önemli bir hafta sonu geçirdik. İlk olarak, Han'ın aslında hayatta olduğunu gösteren Fast & Furious 9 fragmanı izledik. Şimdi de Henry Czerny'nin Kittridge olarak Mission: Impossible 7 ve Mission: Impossible 8 için geri döneceğini biliyoruz.

    Eski IMF direktörü Eugene Kittridge'in özel ajan Ethan Hunt'la karşı karşıya geldiğini son olarak 24 yıl görmüştük. M: I bölüm 7 ve 8'i yönetecek olan yönetmen / yazar Christopher McQuarrie, sosyal medyada yaptığı açıklamayla Czerny'nin geri döndüğünü açıkladı. McQuarrie, oyuncunun siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: “Geçmişten kaçış yok… #MI7 #MI8"

    Taraflar, Kittridge'in dönüşünün büyük bir anlaşma olduğunu doğruladı, çünkü 1996'da piyasaya sürülen ilk Mission Impossible filminde öldüğü düşünülüyordu. Kittridge'i son gördüğümüzde, Ethan'la sessiz bir restoranda oturuyordu ve Ethan'a IMF köstebekliği konusunda bir şeyler söylüyordu. O zamandan beri, serinin hayranları, Kittridge'in, Ethan'ın IMF ile olan uzun kariyerinde başka bir kayıp olduğuna inanıyorlardı. Kittridge, 7 ve 8. bölümler için geri döndüğüne göre, rolünün ilgili filmler için önemli olacağını söyleyebiliriz. IMF direktörü olarak görevine devam edebilmesi mümkün olsa da Ethan ve Mission Impossible ekibiyle yeni bir ilişki kurmasını görmek daha heyecan verici olacaktır.

    Bunun cevapları ve daha fazlası için biraz bekleyeceğiz. Mission Impossible 7, 23 Temmuz 2021'de, Mission Impossible 8 ise 5 Ağustos 2022'de gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top