Hesabım
    "Silent Hill" ve "Fatal Frame" Filmleri Geliyor!

    Christophe Gans, iki yeni korku filmi üzerinde çalışıyor.

    Oyun dünyasının en çok bilinen korku oyunları arasında yer alan "Silent Hill" ve "Fatal Frame" serisi filme dönüştürülüyor. Bu iki önemli yapımı filme aktarmak üzere çalışmalara başlayan isim ise Fransız yönetmen Christophe Gans oluyor. Yönetmen daha önce de Silent Hill'i sinemaya aktarmıştı. Film izleyicilerin gözünden başarı yakalamayı başarmıştı.

    Brotherhood of The Wolf, Crying Freeman, La Belle et La Bette ve Silent Hill'in yönetmen koltuğuna oturan Fransız yönetmen Christophe Gans, yeni projeleri hakkında konuştu. Yönetmen, Fatal Frame ve Silent Hill oyunlarını uyarlayacağını şu şekilde duyurdu: "Project Zero (Fatal Frame) video oyununun uyarlaması üzerinde çalışıyorum. Film, Japonya'da geçecek. Özellikle oyunun Japon perili ev atmosferini bozmak istemiyorum ve ayrıca yeni Silent Hill üzerinde çalışıyoruz. Silent Hill projesi her zaman Püritanizm'den muzdarip Amerikan kasabasına kısılı kalıyor. Bence artık yeni bir film yapma zamanı."

    Gans, Silent Hill filmini 2006 yılında ilk kez hayata geçirmişti. Yönetmen oyunun haklarını alabilmek için tam beş yıl savaş vermişti. Sonucunda 50 milyon dolarlık bütçeye sahip olan Silent Hill, 100 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Bunun ardından devam filmi Silent Hill: Revelation, 2012 yılında izleyicileriyle buluştu. Ancak bu kez film, ilki kadar başarılı olamadı. Yönetmen koltuğunda da Gans bulunmuyordu.

    Fatal Frame filmi ise tam 17 yıldır hayata geçirilmeye çalışılıyor. DreamWorks, 2003 yılında film için Robert Fyvolent ve Mark R. Brinker ile birlikte ilk olarak harekete geçmişti. Projenin senaryosunda Steven Spielberg'ün imzası bulunacaktı. Oyun, 1980'li yılların Japonyası'nda geçiyor. Karakterler filmde bir kamera yardımıyla paranormal olaylardan kurtulmaya çalışıyorlardır.

    Christophe Gans'in Fatal Frame ve Silent Hill projelerini ne zaman hayata geçirmeyi başaracağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top