Hesabım
    Erdal Beşikçioğlu Başrollü "Acı Kiraz"dan Fragman!

    Yıldız isimlerle dolu yerli dram filmi Acı Kiraz'dan fragman geldi.

    Dram türündeki yerli film Acı Kiraz'dan fragman paylaşıldı. Behzat Ç. ile büyük bir başarı yakalayan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı zengin kadrolu filmin fragmanında, birçok insanın hayata tutunma hikayesine göz atıyoruz.

    Yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Acı Kiraz, hikayesini odağına bir kiraz yetiştiricisini, borç batağı içinde bulunan sahtekar bir nakliyeciyi, savaştan kaçmaya çalışan ancak hayal kırıklığı yaşayan mültecileri, çocuğu kanser hastası olan bir babayı alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Çiçero, Behzat Ç. ve Kapı yapımlarında izlediğimiz usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Cebimdeki Yabancı7 Yüz gibi yapımlarda boy gösteren ve son olarak Komplo filmiyle ülkemizi yurt dışında temsil eden başarılı oyuncu Belçim Bilgin, Beşikçioğlu ile birlikte Çiçero'da izlediğimiz ve Iguana Tokyo'da rol alan başarılı isim Ertan Saban, Bülent Şakrak, Luran AhmetiHalil Ergün gibi isimler bulunuyor.

    NTC Medya bünyesinde geliştirilen yerli film Acı Kiraz'ın yapımcılığını Adanalı, Zehra, Can Kırıkları, Mutlu Ol Yeter, Kardeş Payı gibi önemli Türk yapımlarından tanıdığımız Mehmet Yiğit Alp'in yanı sıra Vladimir Anastasov ve Angela Nestorovska üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Behzat Ç., 46 Yok Olan, Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi, Çiçero, Barda, Gemide yapımlarında imzası bulunan başarılı yönetmen Serdar Akar bulunuyor.

    Çekimleri Makedonya'da yapılan Acı Kiraz, 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top