Hesabım
    Nicolas Cage’li “The Unbearable Weight of Massive Talent”ın Vizyon Tarihi Açıklandı

    The Unbearable Weight of Massive Talent ile ilgili yeni detaylar...

    Yıldız oyuncu Nicolas Cage’in yaşam hikayesini konu edinecek olan ve yine Cage’i başrolü yapan The Unbearable Weight of Massive Talent’ın vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Tom Gormican ve Kevin Etten’ın senarist koltuğuna oturduğu film, 2021 yılı içerisinde vizyondaki yerini alacak.

    Nicolas Cage’in Nicolas Cage’i canlandıracağı The Unbearable Weight of Massive Talent’ın vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Lionsgate bünyesindeki filmin vizyon tarihi 19 Mart 2021 olarak takvimlere not edildi. The Unbearable Weight of Massive Talent’ta Nicolas Cage'in 90'lı yıllardaki hali konu edinilecek. Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage'in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. Cage, ekonomik durumunu düzeltebilmek için Meksikalı bir milyarder iş adamının doğum günü partisine katılacaktır. Ancak adamın aynı zamanda bir uyuşturucu baronu olduğunu ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığını bilmiyordur. Cage, tüm tehlikelere rağmen CIA ile işbirliği yapmak zorundadır. Filmde Nicolas Cage, bir Quentin Tarantino filminde rol almak için mücadele verecek. Dedikodulara göre Tarantino da filmde görülebilir.

    AdaptationFace/OffLeaving Las VegasLord of War gibi yapımların yıldız oyuncusu Cage'in The Unbearable Weight Of Massive Talent'ta kendini canlandırmayı kabul ettiği biliniyor. Oyuncu, son olarak A Score To Settle filminde görülmüştü, ancak bu film de aktörün kötü filmleri arasındaki yerini almıştı. Ayrıca Cage, yakın bir dönemde Las Vegas'ta gizlice evlenip 4 gün gibi kısa bir sürede boşanmasıyla gündeme gelmişti. Cage’in başrolünde yer aldığı ve H.P. Lovecraft'in eserinden uyarlanan Color Out Of Space filmi Ocak ayı içerisinde vizyondaki yerini almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top