Hesabım
    Janeane Garofalo, Fight Club'da Neden Marla Singer Olamadı?

    Yıllar sonra Fight Club dosyası yeniden açıldı.

    Janeane Garofalo, David Fincher'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu yıllardır popülerliğini koruyan klasikleşmiş film Fight Club hakkında konuştu. Söylediklerine göre Janeane Garofalo'yu, Marla Singer rolünde izleyebilirdik. Ancak Edward Norton'ın yarattığı sorunlar nedeniyle oyuncuya rol verilememişti.

    Janeane Garofalo, şimdilerde bir Yahoo dizisi olan Come As You Are ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sırada yapılan bir röportaj sırasında oyuncu, yıllar önce kendisine Marla Singer karakterine hayat vermesi için teklif getirilen Fight Club filmiyle ilgili konuştu. Söylediklerine göre öncelikle David Fincher rolü Garofalo'ya teklif etmişti. Filmin başrol oyuncusu Edward Norton, o dönemler birlikte olduğu Courtney Love'ın Marla Singer olmasını istiyordu. Ancak Brad Pitt, buna karşı çıkmıştı. Ardından Norton ve Pitt'in aldığı ortak karar ile Helena Bonham Carter getirildi.

    Edward Norton, bu konuda açıklama yaparak Garofalo'nun hatalı olduğunu belirtti ve şu sözleri sarf etti: "David Fincher, bu konuda ne istediğini tam olarak biliyordu. Filmlerinde en yukardan en aşağıya kadar her kararı kendi verir. Onu hiç bir rolde yapacağı seçim hakkında uyardığımı hatırlamıyorum. " 

    Garofalo,Norton'ın bu kararına karşılık olarak Pitt'ten özür geldiğini ifade etti. Norton ise oyuncunun söylediklerine göre Garofalo'nun komşusu olmasına rağmen onu tanımıyormuş numarası yapıyordu. Ancak Norton buna da "Eğer o beni mahallede gördüyse umarım gelip selam vermiştir." cevabını verdi. Janeane Garofalo, o dönemlerde Dogma, Romy and Michele's High School Reunion, Cop Land, The Matchmaker gibi yapımların yıldızı olmuştu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top