Hesabım
    Javier Bardem ve Elle Fanning'li "The Roads Not Taken"dan Fragman

    Berlinale yarışmacısı The Roads Not Taken'dan fragman geldi.

    Yıldız oyuncular Javier Bardem ve Elle Fanning'in başrolünde yer aldığı "The Roads Not Taken" filminden fragman paylaşıldı. 70. Berlin Film Festivali'nin yarışma kategorisinde bulunan iddialı filmlerden The Roads Not Taken'ın fragmanında zihninde iki farklı hayatı yaşayan bir adam ile kızının hikayesine tanıklık ediyoruz.

    The Roads Not Taken, bir baba ve kızın 24 saatlik bir süreçte yaşadıklarına odaklanıyor. Leo, mental sorunları olan bir adamdır. Bu durum sadece onun hayatını etkilemekle kalmaz kızı Molly’yi de derinden etkiler. Baba kız, yaşadıkları sorunlarla başa çıkmaya çalışırken birbirlerinden güç almaya çalışır. Leo'nun rahatsızlanması üzerine kızı Molly'nin onunla başa çıkması gerekecektir. New York'tan ayrılırlarken Leo, zihninde canlandırdığı bambaşka anıları yaşıyordur.

    The Roads Not Taken filminin yönetmen koltuğuna Orlando, Tango Lesson, The Party, Evet, Erkeğin Gözyaşları, Bir Hayalimiz Vardı gibi filmlerin başarılı yönetmeni Sally Potter otururken, senarist koltuğunu da Potter dolduruyor. Filmin oyuncu kadrosunda son zamanların yıldızı parlayan ve Partilerde Kız Tavlama Sanatı, Neon Şeytan, The Beguiled gibi önemli filmlerde rol alıp Elle Fanning, Molly karakteriyle; İçimdeki Deniz, Everybody Knows, İhtiyarlara Yer Yok, Barselona Barselona, Mother! gibi filmlerin yıldız ismi olan Javier Bardem, Molly'nin babası Leo'ya hayat vererek yerini alıyor. Ayrıca Frida, Desperado, Vahşi Vahşi Batı, Savages, Dogma gibi filmlerin başarılı oyuncusu Salma Hayek, Hollywood'un en sevilen komedyenlerinden Chris Rock, Laura Linney, Gerard Cordero gibi isimler filmde bulunuyor.

    Berlin Film Festivali'nde The Roads Not Taken'ın rakipleri arasında Berlin Alexanderplatz, DAU, The Woman Who Ran, Delete History, The Intruder, Bad TalesFirst Cow, Irradiated, The Salt Of Tears,  Never Rarely Sometimes Always, Days, My Little Sister, There Is No Evil, Siberia, All the Dead OnesUndine ve Hidden Away filmleri bulunuyor. Berlin Film Festivali, 20 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top