Hesabım
    Lucy Boynton, Marianne Faithful Biyografisinde Başrol Olacak!

    Müzisyen Marianne Faithful'u canlandırması için Lucy Boynton ile anlaşma yapıldı.

    Frazer Harrison/Getty Images

    Bohemian Rhapsody'nin yıldızı Lucy Boynton, Britanyalı müzisyen Marianne Faithful'u Faithful isimli biyografik filmde canlandıracak. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Deadline, Boynton'ı bu rolle görme ihtimalimiz olduğunu duyurmuştu. Ancak anlaşma henüz imzalandı.

    Alexander McQueen belgeseli McQueen'e attığı imza ile tanıdığımız Ian Bonhote'un yönetmen koltuğuna oturacağı biyografi türündeki Faithful filminin başrol oyuncusu resmi olarak açıklandı. Sing Street, Bohemian Rhapsody, Murder on The Orient ExpressMiss Potter gibi yapımların güzel oyuncusu Lucy Boynton, müzisyen Marianne Faithful'u canlandıracak isim olarak seçildi ve anlaşma imzalandı. Marianne Faithful, Mick Jagger ile olan ilişkisiyle magazin dünyasının yakından takip ettiği bir isimdi.

    Faithful'un yeteneği, Jagger'ın yıldızı olduğu müzik grubu Rolling Stones'un 1964 yılında gerçekleştirdiği konser sayesinde keşfedilmişti. Bir anda büyük bir üne kavuşan müzisyenin biyografik filminde Jagger ile olan ilişkisine de yer verilecek. Faithful, 1960'larda yaşadığı ünü ve Jagger ile olan ilişkisini 1970 yılına gelindiğinde kaybetmesiyle biliniyor. Madde bağımlısı haline gelen yıldız isim, sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Müzisyen, 1971 yılında müzik yapımcısı Mike Leander tarafından sokakta bulunmuş ve yeniden bir yıldıza dönüştürülmüştü.

    Yönetmen Ian Bonhote, film ve Marianne Faithful hakkında şu sözleri sarf etti: "Marianne, erkek egemenliğinde yürüyen müzik endüstrisine baş kaldıran olağanüstü bir kadındı. Film, onun sanatçı olarak tanınmaya çalışması sırasında kadın olmasından kaynaklı yaşadığı sorunları keşfedecek." Şimdilerde 73 yaşında olan Marianne Faithful ise bu konuda "Rüya takımım Lucy, Julia ve Ian ile birlikte hikayem film olacağı için çok mutlu oldum." sözlerini sarf etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top