Hesabım
    Usta Oyuncu Kirk Douglas Hayatını Kaybetti

    Kirk Douglas, 103 yaşında hayata gözlerini yumdu.

    Michael Douglas'ın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak doğruladığı bilgiye göre, usta oyuncu Kirk Douglas yaşamını yitirdi. Spartacus, Champion gibi yapımların usta oyuncusu, Hollywood yıldızı Kirk Douglas, 103 yaşında hayata veda etmiş oldu.

    Ace In The Hole, The Vikings, Lust For Life, Spartacus gibi yapımların usta oyuncusu Kirk Douglas, hayatını kaybetti. Oğlu Michael Douglas, sosyal medya üzerinden şu sözleri sarf ederek babasının ölümünü doğruladı: "Kirk Douglas'ın 103 yaşında bugün bizi bıraktığını söylemek kardeşlerim ve benim için inanılmaz üzücü. Dünya için o oyuncu olarak altın çağında harika bir yaşam süren, adalete bağlılığı ve hepimiz için yarattığı standartlar nedeniyle bir efsaneydi. Ama ben ve kardeşlerim Joel ve Peter için basitçe babamızdı. Catherine için harika kayınbabaydı, torunları için sevgi dolu bir büyükbabaydı ve eşi Anne için harika bir kocaydı..."

    Kirk Douglas'ın ömür boyu süren bir kariyere sahip olduğu biliniyor. II. Dünya Savaşı'ndan önce ailesiyle birlikte bir Rus göçmen olarak yaşamaya başlayan Douglas, çocukluğu boyunca oyunculuk hayalleri kuruyor ve bunu gerçekleştirmek için üniversiteye başlıyor. Burs kazanmasından hemen önce üniversitede okurken diğer yandan da bahçevanlık ve kapıcılık yaparak yaşamını sürdürüyor. Savaş sırasında ise hizmet etmek için orduya katılıyor. Döndüğünde ise büyük oyunculuk serüvenine başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top