Hesabım
    Warner Bros ve HBO Max Ortaklığında Warner Max Şirketi Geliyor

    Warner Bros ve HBO Max, güç birliği yapmaya başlayacak.

    Warner Bros ve HBO Max'in geçtiğimiz gün içerisinde yaptığı açıklamaya göre, dijital streaming platformu HBO Max'e daha iyi içerikler üretilmesi üzerine ortak bir prodüksiyon şirketi kurulacak. Mayıs ayı içerisinde açılışını yapacak olan platform için üretilecek olan filmler, artık Warner Max altında geliştirilecek.

    WarnerMedia bünyesinde bulunan ve dolayısıyla Warner Bros altında yer alan dijital streaming platformu HBO Max, Mayıs ayı içerisinde açılışını yapmaya hazırlanıyor. Bu sırada Warner Bros ve HBO, platform için her yıl uygulanması gereken bir hedef belirledi. Bu hedefe göre, HBO Max için yılda 8 ile 10 arasında film üretilecek. İki şirketin ortak kararına göre bu filmleri üretmesi için Warner Max adında bir prodüksiyon şirketi kurulacak. Bu filmler orta seviyede bütçelere sahip olacaklar. Warner Bros ise tüm bu filmlerin dağıtımcılığını üstlenecek. Yani filmler HBO Max'in yanı sıra sinemalarda, festivallerde yer alabilir. Bu durumda HBO Max'in Amazon ve Netflix gibi bir yapıya sahip olacağı öngörülüyor.

    Geçtiğimiz yıl açıklananlara göre Melissa McCarthy'li komedi filmi Superintelligence, HBO Max bünyesinde izleyicilerileriyle buluşacak. Ancak anlaşmanın New Line ile yapıldığı biliniyor. Henüz Warner Max olaya dahil olmuş gibi görünmüyor. HBO Max, 2020'nin Mayıs ayında hizmet vermeye başlayacak. Ancak ülkemizden ulaşılabilir olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top