Hesabım
    "Wind In The Willows" Filmi Julian Fellowes ve Peter Jackson İle Hayata Geçiriliyor

    Wind In The Willows kitabı film oluyor.

    Downton Abbey'nin yaratıcısı Julian Fellowes, yapımcı Gerald R. Molen ile birlikte klasik çocuk kitabı Wind In The Willows'u beyaz perdeye uyarlamaya hazırlanıyor. Kenneth Grahame'in yazarı olduğu kitabın uyarlamasında Peter Jackson'ın film şirketi Weta Digital da görev alacak.

    Gosford Park, Downton Abbey, From Time To Time, The Tourist gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Julian Fellowes, yeni bir filme imzasını atmak için hazırlanıyor. Wind In The Willows isimli çocuk kitabını beyaz perdeye aktaracak olan Fellowes, bunun için Peter Jackson'ın şirketi Weta Digital ile ortak çalışma yürütecek. Weta Digital, filmin ana karakterleri olan Mole, Rate, Toad ve Badger'ın görsel efektlerini yapıyor olacak. Kitabın konusuna göre Mole, Rate, Toad ve Badger, Edward döneminin İngilteresi'nde yaşıyordur. Bir nehrin kıyısında geçen hikayede kahramanlarımız büyük maceralarına peşine düşerler.

    Lord of The Rings serisinin efsanevi yönetmeni Peter Jackson'ın sahibi olduğu Weta Digital, Avengers: EndgameJumanji serisi, Gemini Man, Annabelle Comes HomeGame of Thrones gibi yapımların efektlerine imzasını atmıştı. Wind In The Willows'un yapımcılığını üstlenecek olan Gerald R. Molen'i ise Jurassic Park, Rain Man, Schindler's List gibi önemli yapımlardan tanıyoruz. Molen, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Yaratıcı ve vokal yeteneklerini sunacak olan işinin en iyisi oyuncuları seçmede finale yaklaşıyoruz. Ray Griggs ile birlikte çalışarak Julian Fellowes'dan daha iyi şekilde bu klasik İngiliz karakterleri hayata geçirecek bir yazar ve yaratıcı gücü hayal edemezdik. Aynı şekilde Weta'dan daha vizyoner olan ve Grahame'in dünyasına bakıp hissedecek bir şirketi de hayal edemezdik."

    Filmin çekimleri Yeni Zelanda'da bulunan Stone Street Stüdyoları'nda yapılacak. Ancak henüz bir tarih verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top