Hesabım
    "Minyonlar: Gru'nun Yükselişi"nden İlk Fragman!

    Merakla beklenen animasyon filminden ilk fragman geldi.

    Kyle BaldaBrad Ableson ve Jonathan Del Val'ın yönetmen koltuğuna oturduğu animasyon devam filmi "Minyonlar: Gru'nun Yükselişi"nden ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda, Minyonlar'ın ilk filminde karşımıza çıkan Gru karakterinin gençliğine yer verildiğini görüyoruz. Çelimsiz bir çocuk olan Gru'nun kötülerin arasındaki yerini almak için kendini kanıtlama maceralarını anlatan Minions: The Rise of Gru, yakında izleyici karşısına çıkacak.

    Çocuklar kadar yetişkinlerin de merak ettiği devam filmi Minions: The Rise of Gru'nun konusu ise şöyle: 1970'li yıllarda şimdilerin süper kötüsü olan Gru, gençliğini yaşıyordur. Kötü olma yolunda son derece toy olan Gru, Vicious 6 isimli süper kötü bir gruba katılmak istiyordur. Bu yolda biraz tökezlese de sadık dostları minyonlar onun destekçisi olacaktır. Kevin, Stuart, Bob ve Otto bir araya gelecek ve Gru onlarla birlikte ilk silahlarını yapıp sığınaklarını inşa edecek ve birlikte ilk görevlerini yerine getireceklerdir. Gru, Vicious 6'in korkunç lideri efsane dövüşçü Wild Knuckles ile aralarına katılmak üzere görüşme yapar. Ancak görüşme pek iyi gitmez ve Gru farklı yöntemlere başvurmak zorunda kalıp onlara savaş açar.

    Cinco Paul'un yaratıcısı olduğu karakterler aracılığıyla Brian Lynch tarafından senaryosu kaleme alınan Minions: The Rise of Gru'nun orijinal seslendirme kadrosunda Gru olarak yer alan Steve Carell'ın yanı sıra Lucy Lawless, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, Dolph Lundgren, Taraji P. HensonAlan Arkin gibi yıldız isimler bulunuyor. Grammy ödüllü efsane müzik yapımcısı Jack Antonoff, filmin müziklerini üstleniyor. 

    Minyonlar: Gru'nun Yükselişi 31 Temmuz 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top