Hesabım
    "Mad Max 5"ın Çekim Yeri ve Tarihi Belli Oldu!

    Mad Max'in devam filminden yeni ayrıntılar...

    Usta yönetmen George Miller'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mad Max serisinin devam filmi Mad Max: The Wasteland'in çekim yeri ve tarihi belli oldu. Geeks WorldWide'ın kaynaklarına göre, post apokaliptik temaya sahip olan serinin yeni filmi Mad Max 5'ın çekim lokasyonu Avustralya olacak.

    Usta yönetmen George Miller'ın Aralık ayı içerisinde onayını verdiği Mad Max: The Wasteland için yakında harekete geçilecek. Dopdolu bir çekim programına sahip olan Tom Hardy'nin bir kez daha başrolünde yer alacağı devam filmi Mad Max 5'ın çekim yeri olarak Avustralya seçildi. Max Max: Fury Road da Amerika, Avustralya ve Güney Afrika'da çekilmişti. Mümkün olduğunda çöl bölgelerine konuşlanan set çekimlerinin 2020'nin sonbahar aylarının sonunda yapılacağı da duyuruldu. George Miller, Mad Max'e geçmeden önce Tilda Swinton ve Idris Elba başrollü Three Thousand Years of Longing isimli filmin çekimlerini tamamlayacak.

    2015 yılında izleyicileriyle buluşan ve Akademi Ödül Töreni'nde verilen Oscar heykelciklerini silip süpüren yapım Mad Max: Fury Road'un konusu ise şöyleydi: Zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

    Mad Max: The Wasteland'in yanı sıra, bir Furiosa spin-off'unun çekilebileceği geçtiğimiz yaz aylarında açıklanmıştı. Ancak bunun hakkında herhangi yeni bir bilgi bulunmuyor. Mad Max: The Wasteland'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top